Станалият популярен след участието си във "Фермата" Димитър Господинов-Гуспата написа прочувствен пост в социалните мрежи, след като наскоро беше излъчен епизод на "Смени жената", където той участва със семейството си и известните като Пиленцата от Монако Боби и Нина.

"Поради стотиците съобщения относно участието ни в "Смени жената" и всички статии из социалните мрежи и канали, искам да се обърна към всички, които се интересуват от моя личен живот и този на децата ми. Епизода беше заснет преди 2 години в началото на 2020г. От тогава се случиха много неща в личен план и с Мая към днешна дата сме разделени", споделя Гуспата, но е категоричен, че имат прекрасни взаимоотношения и продължават със съвместните грижи и възпитание на децата си.

"С този пост не търся никаква дискусия или съпричастност, както и неразбиране или отхвърляне. Вярвам обаче, че всеки има право на избор и днес и двамата сме щастливи с хората до себе си и живота, който живеем. Ивко и Криси са неотлъчно до нас, подкрепят ни и ни обичат, както и ние тях, а това е най-важното за мен и нея", добавя Митко.

Участникът от "Фермата" благодари за хубавите думи и заявява, че ще продължава да търси доброто в хората.

Междувременно Митко вече показва и новата си половинка на кадри, публикувани в "Инстаграм".