Любовта е много неща, а едно от тях е приемането на другия. Мъжете от всяка зодия имат с какво да ни извадят от равновесие, но ако останалото си струва, то преглътнете тези типични прегрешения.

Защото истината е, че вашият човек няма голям шанс да се промени. Тези недостатъци са дълбоко залегнали в ДНК-то на всеки от знаците, пишат от missbloom. Информирайте се и бъдете търпеливи. Той не е виновен - звездите са виновни.

Мъжът Овен

С него все едно имате връзка с шефа си. Овенът, особено мъжете от тази зодия, държи да се знае кой кара влака. За всяко дребно нещо ще трябва да следвате командите му - от това къде да учат децата до това коя марка кисело мляко да купувате.

Мъжът Телец

Той не търпи чуждо мнение. С ината си може да разбива стени. Ако е сърдит за нещо, това важи с още по-голяма сила.

Мъжът Близнаци

Този бъбривец много добре усеща къде е границата между невинният разговор и флирта. Но се прави, че не го разбира. Мъжът Близнаци е чаровник, който обича да флиртува безобидно заради самата закачка. Да изтърпиш това обаче не е за всяка жена.

Мъжът Рак

Слуша сърцето си повече, отколкото ума си и често това създава драма. Мъжът Рак е свръхчувствителен, а когато е засегнат, е цар на това дълго време да ви набива чувство за вина.

Мъжът Лъв

Има нужда от постоянно внимание и възхищение и понякога се държи като клоун. В компания това е забавно, но ако си имате един такъв екземпляр вкъщи, ще осъзнаете, че четкането на егото му си е работа 24/7.

Мъжът Дева

Бързо се вкисва, ако нещо не е перфектно. От това да закъснеете пет минути за среща до това, че сте му пуснала ризите на 40 вместо на 30 градуса - дреболиите вбесяват мъжа Дева.

Мъжът Везни

Типичната социална пеперудка и дървен философ. Мъжът Везни е кротък и добронамерен и държи на разбирателството. Лошото е, че когато има проблем, го заобикаля отдалече, само и само да избегне караницата. Трудно взема решения и избягва да поема отговорност.

Мъжът Скорпион

Подозрителен и ревнив. Колкото и доказателства да му давате за предаността си, периодично ще ви подлага на тестове, за да се увери, че го обичате и не го лъжете. По-лошото е, че има двоен стандарт. Обича са си има свои тайни, но не търпи подобно нещо от страна на половинката си.

Мъжът Стрелец

И на 50 или 60 години той си остава едно голямо бебе. Не обича да прави конкретни планове, все му хрумва нещо в последния момент, животът с него е импровизация. Липсата му на такт и неуместните шеги също могат да изкарат човек от обувките му.

Мъжът Козирог

Обратното на Стрелеца, мъжът Козирог е винаги сериозен. Той е взискателен, амбициозен и подреден, с което може да побърка дамите с по-артистична нагласа.

Мъжът Водолей

Той е умник, който се забавлява, като разклаща основите на статуквото. Мъжът Водолей често прави нещата наобратно, заради самата идея. Обича да изказва нестандартно мнение и доста често ще спори с вас само заради спора.

Мъжът Риби

Не искайте от него да поема отговорност и най-вече да си признава обективно грешките си. Мъжът Риби е хлъзгава територия, не обича да бъде притискан и да му се търси сметка. Ако помежду ви има какъвто и да било проблем, пригответе се да ви прехвърли цялата вина.