"Обичам те" са може би най-силните думи, които човек може да изрече, особено ако действително ги мисли и чувства. Всеки знае, че любовта е движеща сила, способна не само да причини война, но и да потуши такава само за миг. Тя обаче далеч не се изразява единствено със слова и обещания... за засвидетелстването ѝ също така са необходими и действия. При това, независимо от заблудата, представяна в повечето холивудски продукции, не е нужно романтичните дела да бъдат величествени и тържествено представени пред тълпа от непознати очевидци.

Истината е, че често силната обич се крие в привидно малките жестове, под чиято повърхност обаче се спотайва голямо значение. Именно това показват и следващите публикации, които влюбени двойки споделят в Twitter. Те доказват, че простите актове, идващи директно от сърцето, имат по-голяма сладост от търсещите хорското внимание постъпки... Все пак любовта не изисква повече от два чифта очи.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Ето какво разказват потребителите на социалната мрежа:

Веднъж нарекох партньора си глупав, защото се вози на автобуса, за да стигне до работата си, вместо да се качи на метрото. По този начин пътува повече. Отговорът му обаче ме остави безмълвна.

"Всеки ден се качвам на автобуса, за да мога да ти се обадя, преди да пристигна. Телефонът ми губи обхват в метрото", каза ми той.
Тогава осъзнах, че от двама ни всъщност аз съм глупавата.

* * *

Току-що разбрах, че мъжът, измислил солените крекери с формата на рибки, се е спрял точно на този образ, тъй като е искал да направи нещо специално за съпругата си, а тя е била зодия Риби. Сега знам, че всяка "рибка" е изпълнена с любов.

* * *

Обичам жена си! Днес тя излезе на обяд със своите приятелки и преди да тръгне ми се обади, за да ме попита дали искам да ми вземе нещо за вечеря. Останалите момичета се изненадали, че тя иска да поръча храна за мен и да ми я донесе вкъщи. Тогава моята съпруга им е казала: "Точно затова никоя от вас не е омъжена".

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

* * *

Гаджето на по-малката ми сестра стана в 4 часа сутринта, за да я закара до летището, така че да не ѝ се налага да се качва на такси с непознат. Последното момче, с което аз излизах, толкова се ядоса когато му казах, че пуделът ми също заслужава да бъде третиран като човек, че удари с юмрук стената и ме изхвърли от дома си в 3 часа сутринта.

* * *

Мъжът ми никога не ми е казвал какво трябва или не трябва да облека, какво да публикувам в социалната мрежа или как да се държа. Приема ме такава, каквато съм и не иска да се променям заради него. Ето защо днес съм си все същата - такава, каквато ме срещна за първи път. Това е и една от многото причини да го обичам!

* * *

Миналата година ми се наложи да моля бившия си приятел да ме заведе в "Disneyland" за рождения ми ден, да го умолявам за внимание, докато той го даваше на всички останали. Тази година за личния ми празник половинката ми ме изненада с вечеря, на която беше поканил родителите ми, но освен това ми подари билет за "Disney World" и се оказа, че дори сам е приготвил багажа ми за пътуването.

* * *

Преди няколко години някой бе казал на жена ми, че тя е труден за обичане човек. И до днес съпругата ми я боли заради тези думи, макар всеки ден да ѝ показвах, че са лъжа. Така че, моля ви, внимавайте какво изричате.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

* * *

Обичам гаджето си, защото знам, че дори и да му кажа, че искам да излезем на двора и просто да гледам как тревата расте в мълчание, той ще ми отговори: "Защо не? Звучи забавно". Затова ви съветвам да си намерите някого, който е готов на всичко, само за да прекара време с вас. Не се задоволявайте с по-малко.

* * *

Казах на моя съпруг, че напоследък оцветяването на книжки ме разтоварва и ме кара да се чувствам по-добре. Очаквах, че ще ми се изсмее в лицето, но вместо това, когато се прибрах у дома намерих комплект нови флумастери и книжки за оцветяване. Обичам го много заради малките неща, които имат голямо значение за мен.

* * *

Днес влязох в гаража и установих, че мъжът ми не само е измил и почистил колата ми отвън и отвътре, но също така е купил любимия ми ароматизатор и го е закачил в купето. Този човек не спира да ме изненадва. Той знае точно как да изрази любовта си към мен.

* * *

Майка ми не разбра и дума на английски език, но това не пречи на приятелката ми да се опитва да научи испански, за да може да си говори с нея. Всеки път, преди да отидем да видим майка ми, гаджето ми е научило няколко нови изречения, така че да я изненада. Гледайки я как се опитва да комуникира с майка ми, сърцето ми направо се разтапя.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

* * *

Преди да изляза за работа днес, казах на партньора си, че през обедната си почивка ще отскоча до любимото ни заведение, за да свърша на спокойствие някои неща. Когато отидох, сервитьорът ме посрещна на вратата и ме осведоми, че мъжът ми е дошъл по-рано и предварително е платил обяда ми.

* * *

Днес жена ми ме извика в съседната стая и аз си първосигнално си помислих, че съм направил нещо, с което съм я ядосал. Оказа се обаче, че тя е искала да ми даде бонбони "M&M", без да видят децата.