Доверието е хубаво нещо, но контролът е още по-хубаво. Има зодиакални знаци, които възприемат тази сентенция като свое верую. За тях е въпрос на време да се сдобият с цялата информация, която искат. Как изглежда бившата на приятеля им? Къде съседът е ходил на почивка? И кои роднини на любимия са в Инстаграм?

Някои хора са много добри в рисърча и гарантирано научават всичко, което ги интересува. Представителите на тези зодии спокойно могат да работят във ФБР.

Риби (20 февруари - 20 март)

Рибите могат да проучат и най-малкия детайл за своя партньор. Правят го, за да се чувстват сигурни. Във връзките си рибите са много чувствителни и емоционални. Не се страхуват от нищо така, както от това някой да не разбие сърцето им. За да се предпазят от това, се опитват още в началото на връзката си да разберат всичко възможно за партньора си, за да избегнат неприятни изненади.

Скорпион (24 октомври - 22 ноември)

Скорпионите са най-добрите разследващи в социалните мрежи. Знаят правилния начин да се сдобият с информация от Инстаграм, Фейсбук и т.н. Те никога не правят нещо половинчато и не се държат небрежно, докато проучват нещо. Независимо колко дълго трае търсенето, това няма как да отклони Скорпиона, който е способен да стои цяла вечер и да се занимава със своя "проект". Понякога това се превръща в истинска мания, защото Скорпионите са недоверчиви поначало. За да се сигурни и да се доберат до доказателства, са способни да преровят целия интернет. Винаги постигат целта си чрез тайни трикове, подкрепата на приятели или с помощта на някой фалшив акаунт.

Телец (21 април - 21 май)

Телците по природа са недоверчиви и проверяват всеки обстойно, преди да му се доверят. Това важи както за приятелството, така и за любовните връзки. Но ако телецът е сигурен, че е привързан към някого, той иска да го има до себе си на всяка цена. Той държи партньора си винаги под око. За съжаление е и особено ревнив. Телецът е готов на всичко, за да намери доказателство.

Рак (22 юни - 22 юли)

Раците са безнадеждно романтични. Когато връзките им не вървят по начина, по който са си представяли, те приемат разочарованието много тежко. Раците постоянно се надяват, че все пак ще има Happy end. Те трудно продължават напред. Можете да засечете Ракът редовно да проверява в социалните мрежи какво се случва с бившите и да си спомня с въздишка за доброто старо време.