Само ден след като актрисата Дария Симеонова и съпругът й Тони отбелязаха първата годишнина на брака си, тя зарадва почитателите си новината, че е в очакване на второто си дете.

Звездата от филма "Майка" използва социалните мрежи, за да сподели за щастливото събитие, като засега все пак запазва в тайна от какъв пол ще е бъдещият член на семейството им.

"Пропътувахме една обиколка около слънцето като официално семейство. Вярвам, че още много ни предстоят, изпълнени с много обич, подкрепа, приключения и предизвикателства, неизменно. Пожелавам си дори в трудните дни да не забравяме как се чувствахме на този ден преди година, как вятърът караше сърцата ни да летят от любов и пълнота, и колко здраво стискахме ръцете си... завинаги! P.S. И както много приятели ни пожелаха: "Таз година булка, догодина...", беше първият пост, който актрисата публикува, за да отбележи годишнината от сватбата си.

Накрая тя довърши текста със "следва продължение" и то беше дадено още на следващия ден с нов, още по-изненадващ пост.

Снимки на Дария Симеонова>>>

"Обещах, че следва продължение, ето го и него. Най-естественото продължение... Аз, Тони и Макси с нетърпение очакваме четвъртия член на нашето семейство", написа Дария, като към текста беше публикувала три снимки. На първата позира сама, с ръце описващи сърце около наедрялото си коремче. На другите две вече е в компанията на любимите си момчета - сина й Макс и съпруга й Тони.

Преди време Дария Симеонова сподели, че двамата с любимия й мъж са преминали през много труден период, заради който двамата дори се разделили за няколко месеца. През това време обаче осъзнали, че не могат един без друг и дали втори шанс на връзката си, който продължи със сватба, а сега вече и с второ дете.