Опитвали ли сте се да обясните на малчуганите си за разделното изхвърляне на отпадъци или как правилно да пресичат на светофар? Вероятно вече сте се убедили, че липсва ли забавният елемент, всяко ново знание може да остане само на думи.

Не сте сами! ПЕС ПАТРУЛ са тук, за да помогнат на децата (и на вас!) да научат не само изброеното по-горе, но и как се гаси пожар и дори как се конструира сграда. И всичко това под формата на игра с любимите им герои, които "оживяват" в The Mall - София.

Снимка: The MALL

Чейс и Маршал очакват своите фенове всеки уикенд от 12:30 и от 16 ч. до 6 март, за да се снимат с тях и да им подарят истински ПЕС ПАТРУЛ емоции (всички други активности и игри са отворени за посетители всеки делничен ден от 15 до 19 ч.) Какви ги върши Скай пък децата могат да видят със специалните очила във виртуалното пространство в корнера, посветен на четириногата красавица.

Снимка: The MALL
 

Роки има важна задача, за която ще му е нужна помощта на децата. Чейс има какво да разкаже за правилата по пътя. А Ръбъл .... е, той ще конструира сграда, но може би няма да се справи без малките детски ръчички. Същите тези детски ръчички ще имат редкия шанс да гасят и пожар с Маршал. Не се безпокойте, говорим за безопасна интерактивна инсталация.

Снимка: The MALL

Всичко това се случва в шест тематични къта, посветени на колитритната група кученца, като за всяко си има специално пространство, пълно с игри, предизвикателства и образователни активности. Творческо ателие пък дава възможност на децата да развихрят въображението си със забавни рисунки за оцветяване от любимия детски сериал.

Ще намерите цялото това забавление за децата особено лесно - намира се на ниво -2, макар че и без това уточнение няма как да го пропуснете, дори да сте отишли в The Mall с други намарения. През уикенда най-известният спасителен отряд ви очаква от 12 до 18 ч., а в делничните дни - от 15 до 19 ч.

Снимка: The MALL

Входът е свободен, а възрастта - без значение. Отбелязваме това, тъй като на място бе и нашата шестгодишна помощничка София, която изпратихме на мисия, преди да разкажем всичко това. За кратко тя се питаше дали не е твърде голяма, но скоро бяхме спокойни, че за нея е също толкова забавно, колкото за всички по-малки фенове на спасителния отряд. Дори се оказа трудно да я откъснем от всички активности, които красивото шарено кътче предлага.

Снимка: The MALL

Ако можем да го наречем "условие", то единственото такова е децата да се забавляват с любимите си герои. Така че, не се колебайте и вие! Вече се убедихме от личен опит в образователния и забавен елемент на този приказен тематичен кът в The Mall. Най-хубавото е, че ако са ви свършили идеите какво да правите през уикенда или след детска градина, ПЕС ПАТРУЛ са там и ви очакват, а както вече казахме, входът е свободен. 

Включете се във Фейсбук събитието, за да не пропуснете нищо, или последвайте The Mall в Instagram. А още снимки може да видите в галерията.


 

*Материалът е изготвен за The Mall