Бебефоните и по-специално видеомониторите са чудесна помощ за родителите да следят своите мъничета. Те ви дават възможност да наблюдавате вашето бебе докато спи, а междувременно да си свършите нещо друго вкъщи. Advertisement

Когато планирате вашата детска стая, има 2 важни елемента, върху които да помислите, за да изберете най-доброто разположение на вашия видеобебефон в стаята - безопасността и подходящ ъгъл на гледане.

Бебефоните, по-специално тези с видеокамери, трябва да бъдат поставени на разстояние най-малко 1,8 метра от вашето дете. Това е минималното безопасно разстояние, препоръчано за ограничаване на излагането на електромагнитно излъчване.

Вторият важен фактор, който трябва да вземете предвид, когато поставяте вашия бебефон в стаята, е ъгълът на гледане на вашата камера. Изберете колкото е възможно по-безпрепятствен изглед към креватчето, за да виждате бебето си как спи.

Някои бебефони се предлагат и с опция за дистанционно панорамиране, накланяне и мащабиране, което е чудесно, за да продължите да контролирате ъгъла на гледане, след като детето ви порасне и се движи из спалнята си.

Също така трябва да обърнете голямо внимание на захранващия кабел на камерата. Много е важно захранващият кабел да остане извън обсега на вашето бебе през цялото време, за да избегнете рисковете от удушаване. Днес ще ви покажем 10 бебефона, с добри параметри, които ще ви бъдат незаменими помощници, докато вашето мъниче спи:

Видео бебефон с Wi-Fi

Market.dir.bg

КупиБебефонът е двупосочен, което означава, че можете да комуникирате в уоки-токи системата между устройствата или с вашия партньор. На 2,8-инчовия LCD екран можете да видите изображения от стаята на детето си, включително през нощта.

Аудио бебефон с дисплей Eco Control

Market.dir.bg

КупиКогато е в еко режим, бебефонът е 100% без високочестотно излъчване. Има 4 приспивни песни и един естествен звук. Дисплеят е с енергоспестяващ режим, а излъчваната нежна нощна светлина позволява на бебето по-добра ориентация.

Бебефон дигитален с дисплей

Market.dir.bg

КупиБебефонът има обхват на открито 270-300м, а на закрито - 30-50м. Позволява двустранна комуникация и има еко режим. Батерията се презарежда.

Аудио бебефон AVENT

Market.dir.bg

КупиТехнологията DECT осигурява защитена и поверителна връзка, така че да сте сигурни, че само вие слушате. Тя гарантира липсата на смущения от всякакви други предавателни устройства, като други бебефони, безжични и мобилни телефони.

Бебефон Eco Control + Дисплей

Market.dir.bg

КупиЕдно от най- големите предимства на този модел е неговият Еко режим, без облъчване и вредни емисии. Работният обхват на бебефона е около 50 метра в затворено помещение и 300 метра на открито. Бебефонът е с двупосочна връзка, регулируем звук, индикатор за ниска батерия и ще Ви предложи сигнал без смущения.

Бебефон Eco Control

Market.dir.bg

КупиКомплектът включва приемник, предавател и 2 броя USB aдаптoри. Благодарение на този уред ще можете да следите звуковата среда в стаята на вашето бебче. Ако то се е събудило и издава звуци вие веднага ще ги чуете посредством този бебефон.

Видео бебефон Eco Control

Market.dir.bg

Купи100 % без радиационно излъчване в Еко режим. Бебефонът може да се използва 2 в 1 - като видео наблюдение или предаване на аудио сигнал. Има възможност за прикачване до 4 камери с включена опция за патрулен режим. Камерата е с увеличение и автоматично нощно виждане.

Бебефон дигитален с обратна връзка

Market.dir.bg

КупиДигиталният бебефон с обратна връзка на Babyono е с честота 2.4 GHz, работен обхват 300 метра и 32 канала. Той ще се превърне във ваш верен помощник, когато бебето ви спи и ще ви позволи да вършите ежедневните си задължения без допълнителни притеснения.

Аудио бебефон

Market.dir.bg

КупиБебефонът има нощна лампа и MP3. Осигурява добра връзка, без смущения с DECT технология, както и кристално чист звук. Може да работи в Smart ECO режим и има сензор за температура и влажност, светлинни индикатори за звук и възможност за обратна връзка.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Market.dir.bg