Марина Драгомирецкая е вокален педагог, джаз певица, но има и диплома по международни отношения в Нов български университет. В студиото на "Гласът на мама" не е дошла, за да обсъждаме международното положение, не че няма горещи теми, но сме заложили на не по-малко важното - как се преживяват два аборта и колко е важно партньорът да окаже адекватна подкрепа в такъв момент...

Марина Драгомирецкая

Снимка: Личен архив на Марина Драгомирецкая

За целта в студиото ни освен Марина е и нейният съпруг Веселин Димитров, цигулар в Софийска филхармония, който препуска между "Гласът на Мама" и репетициите за грандиозния концерт на Еманюел и Лорис Чекнаворян в зала "България".

Веселин Димитрова е цигулар във Филхармонията

Снимка: Личен архив на Марина Драгомирецкая

Това обаче не е всичко, защото по време на разговора ни се търкалят ябълки и играчки, тъй като наоколо лази и говори на бебешки език първият им син - малкият Стефан

"Когато човек поеме в една посока, нека да не спира да вярва",  споделя пред Криси и Юлия певицата и педагог Марина Драгомирецкая. 

"Всеки ден да си лягаме с целувка и да се събуждаме с усмивка - тогава човек е доста по-спокоен и нещата се случват, независимо какво искаш - дали това е дете, кариера, партньор"

Един вдъхновяващ разговор за формулата за успешно съжителство с бебе, подкрепата на партньора в най-тежките момента и как да оцелеем заедно, когато новините могат да бъдат смазващи за една двойка.

Юлия, Марина, Весо, малкия Стефан и Криси в студиото на "Гласът на Мама"

Снимка: Гласът на Мама/ dir.bg

Ражда ли съчетанието между двама родители музиканти дете, което разпознава класическите произведения и има свой собствен вкус? 

Щастливото семейство прави римейк на кадър от семейния албум

Снимка: Личен архив на Марина Драгомирецкая

Чуйте епизод 7 на "Гласът на мама"!

Лого: Траяна Генчева