Обожавам да се шегувам. Най-вече със себе си! Като цяло, съвсем не се взимам насериозно, а чувството ми на самоирония понякога стига плашещи нива.

Причината е, че шегите с други хора много ми куцат. С други думи, аз съм от тези, които разказват виц и когато свърша, всички ме гледат с надеждата това да не е краят и все пак да кажа нещо смешно. За сметка на това, когато се шегувам със себе си или с децата си, винаги ми се получава. Това е причината всяка година да очаквам 1 април с нетърпение. У дома го празнуваме като Ден на шегата, защото по принцип не обичаме да се лъжем много. Добре де, аз не обичам, а при децата положението е, както им изнася.

Когато говорим за Деня на шегата, все пак е добре да съобразим майтапите, които сме приготвили за децата си, защото, както знаем, детската психика е доста деликатна. Не прекалявайте с чувството за хумор, за да не се случи така, че мъниците да не разберат шегата ви или по-лошо - да се уплашат или да се почувстват злепоставени.

И все пак, ако сме малко изобретателни, можем да се посмеем много добре в компанията на децата си. Затова и в днешния епизод ви представям топ 3 на любимите ми шеги с деца. Няма да издавам много, само ще споделя, че за целта са ви нужни: зърнена закуска, прясно мляко, кетчуп и паста за зъби. Обещаваща комбинация. Гарантирам ви, смяхме се много вкъщи! А вие имате ли си любими първоаприлски закачки?

P.S. По време на снимките не се разсърди нито едно хлапе!