Всеки е чувал за италианската мода и тя е високо ценена навсякъде по света. Италианките са популярни със своя вечен, класически стил, който е едновременно елегантен и удобен.

Италианците са любители на качествените материи, като лен и кашмир. Всички знаем и качествената кожа, от която произвеждат красиви чанти и обувки.

Ако искате да научите как се обличат италианските жени и как да овладеете безпроблемния европейски стил, може да видите нашите летни предложения на популярни италиански брандове:

Вталено сако със златисти копчета Giacca

Trendo.bg

Както вече споменахме, италианците са добре известни с това, че харесват класиката. Често можете да видите италианските жени, облечени в неутрални цветове, изчистени кройки, минимални аксесоари и удобни, елегантни обувки.

Ефирна парти рокля в розово GUESS

Trendo.bg

Италианките обичат да инвестират във висококачествени материи и кройки, които пасват добре на извивките на тялото им. Ефирните рокли са част от техния стил и са предпочитини в летните горещи дни.

Летен дълъг гащеризон без ръкав RINASCIMENTO

Trendo.bg

Италианската мода винаги залага на комфорта и винаги съм се чудила как успяват да правят такива спокойни стилове, които изглеждат толкова елегантни, като този свеж летен гащеризон.

Класическа червена пола до коляното LIU JO

Trendo.bg

Ако наблюдавате някое италианско момиче, ще забележите, че носи скъпи дрехи и вещи в ежедневието си. При тях качеството винаги надделява над количеството, а класическите изчистени дрехи, винаги са част от облеклото им.

Бял официален панталон с висока талия LIU JO

Trendo.bg

За да се доближите до италианския стил, на първо място трябва да подчертаете фигурата си така, че да ви е удобно. Този панталон с висока талия е добър избор за лятото.

Тъмносин елегантен гащеризон LIU JO

Trendo.bg

Италианките винаги успяват да изглеждат секси и елегантни, като през цялото време могат да се похвалят със спокойна и непринудена визия. Гащеризонът може да ви осигури и двете.

Сини сандали с остър връх RINASCIMENTO

Trendo.bg

Италианците са световно известни със своите висококачествени обувки. Купуването на качествени обувки в Италия не означава непременно да си купите Valentino или Manolos, за да се разходите из Милано. Качествените обувки означават инвестиране в нещо, което ще издържи много години и което е направено от добър материал, като например дишаща кожа.

Карирано жълто сако RINASCIMENTO

Trendo.bg

Виждали ли сте някога италиански гардероб? При него има тенденция да се изгражда около парчета, които ще продължат да се носят години наред и може би ще бъдат предадени на техните дъщери. Всъщност за италианките е голяма грешка да купят нещо, което ще издържи само един сезон.

Розово болеро тип шал RINASCIMENTO

Trendo.bg

Италианските жени винаги изглеждат безупречни. Най-добрите неща в гардероба им не са прибрани в задната част на гардероба, те ги носят редовно и изглеждат страхотно. Аксесоарите са важна част от стила им.

Елегантен кожен къс бежов гащеризон RINASCIMENTO

Trendo.bg

Италианският класически стил се превръща в минимализъм. Това означава да имате по-малко дрехи, с по-добро качество. Това също означава да пропуснете модерните дрехи и да изберете вечни дрехи, които ще носите и през следващите години.

Материалът е подготвен от Trendo.bg!