Не всички сме перфектни и колкото по-рано приемем това, толкова по-добре. Понякога е трудно да се вместим в общоприетите стандарти за красота, но да се чувстваме добре в собствената си кожа, е най-важното нещо. Когато приемаме и харесваме тялото си, независимо от формите му, тогава всички останали ни харесват.

Отнасяйте се с любов към себе си, обичайте тялото си и се глезете. Независимо дали ще си купите нова дреха, ще отидете на масаж или ще си направите красив педикюр, това е един от най-добрите начини да се харесвате и да се чувствате добре.

Носенето на широки тениски и клинове е предпочитано облекло за много жени с голям размер, на които им липсва увереност в стила им. Не е нужно да прикривате тялото си и да носите безформени дрехи. Вместо това подбирайте дрехи, които ще пасват добре на вашата фигура и ще подчертаят само това, което трябва.

Сутиените и оформящото бельо са много важна част, за да се харесате, така че не подценявайте този избор и инвестирайте в качествено бельо. Бельото създава основа за останалата част от облеклото. 

И не забравяйте, че всички извивки и размери са красиви! Не винаги трябва да се вторачвате в размерите - ако ви стои добре, купете го! Намерете правилния баланс между вталени и стегнати дрехи. Както вече споменахме, и твърде широките не са най-добрият вариант. Носенето на правилният размер, е ключов момент за всяка визия.

Какво не бива да носите:

  • тесни ризи
  • прекалено широки дрехи
  • много големи шарки
  • имперска талия
  • къси поли и горнища
  • прилепнали материи
  • хоризонтални ивици
  • големи волани

Ето кои дрехи са най-подхоящи за дами plus size:

Горинище с V-образно деколте

Снимка: Trendo.bg

Рокля тип "прегърни ме"

Снимка: Trendo.bg

A-линия

Снимка: Trendo.bg

Риза с широк ръкав

Снимка: Trendo.bg

Дебели презрамки

Снимка: Trendo.bg

Дрехи с щампи

Снимка: Trendo.bg

Панталони и дънки с висока талия

Снимка: Trendo.bg

Дълги жилетки

Снимка: Trendo.bg

Скъсени сака и якета

Снимка: Trendo.bg

Туники

Снимка: Trendo.bg

Каквито и дрехи да избирате, носете ги с увереност. Обличайте всичко, което ви кара да се чувствате добре!

Статията е предоставена от Trendo.bg!