Като любител на обувки смятам, че те са това, което наистина кара една рокля да изглежда перфектно. Може да си облечете най-сладката рокля, но ако не я стилизирате с правилните обувки, ще развалите цялата си визия. Някои обувки този сезон ще направят роклите ви изключително модерни и днес ще ви разкажем за тях. Може би вече притежавате повечето модели, но сега може да се вдъхновите да ги съчетаете с вашите рокли.

Мокасини

Снимка: Trendo.bg

Вероятно това не е новина за вас, но модерните хора обличат рокли, които съчетават с мокасини. Те изглеждат страхотно с всяка дължина и са чудесен начин да направите роклята малко по-небрежна през деня. За да бъдете още по-модерни, добавете и чифт бели чорапи.

Кецове

Снимка: Trendo.bg

Що се отнася до модерните маратонки, стиловете, които взеха превес тази година, несъмнено бяха по-спортните модели. Въпреки че съществуват от години, модната публика ги преоткри тази година и този тип маратонки станаха наистина популярно съчетание с рокли. Техният рационализиран, излъскан вид е идеалното съчетание с рокли - особено къси.

Ботуши до коляното

Снимка: Trendo.bg

Ботушите до коляното са тенденцията за ботуши на сезона, така че е разбираемо хората да ги носят с рокли, особено след като изглеждат страхотно с почти всеки стил на обличане.

Платформи

Снимка: Trendo.bg

Платформите бързо се очертаха като най-голямата тенденция на токчета за 2022 г. по-рано тази година и все по-често виждаме модните дизайнери да ги съчетават с рокли. Няма по-добро съчетание за вечерно излизане, ако питате мен.

Мото ботуши

Снимка: Trendo.bg

Мото ботушите се завърнаха тази есен. Съчетайте ги с рокля с подобна гръндж естетика или с такава, която е малко по-сладка, за да направите онзи готин контраст, който модната гилдия обича толкова много.

 Материалът е предоставен от Trendo.bg!