Пролетта е сезонът, в който се събуждат задрямалите през зимата мечти за привлекателния и свеж външен вид.

За някои това е избраното време за разчистване - на гардероба или душата. Други отварят чисто нова страница, не преподреждат, а залагат на директна подмяна!

Мениджърът на ТРЕНДО споделя кои са най-купуваните продукти онлайн в периода на изолация, който съвпадна със събуждането на природата тази година.

В списъка има изненади, които са сигурен знак, че продължаваме да живеем и побеждаваме депресията, дори в ситуация на пандемия и социална изолация.

Еротично бельо

Еротичното бельо се нарежда на второ място сред модните афродизиаци на мъжете

Снимки: ТРЕНДО

Сатен, дантели, жартиери и ефирни нощници с множество презрамки и деликатни десени. Дълъг е списъкът с интимни аксесоари и продукти, на които залагат в последно време в онлайн шопинга както мъжете, така и жените. Еротичното бельо е желан и специален подарък за всеки един от нас, а очаквано афинитет към него имат и двата пола. Грижата за външния вид в спалнята е задължителен, така както и останалите процедури, които повдигат самочувствието. Качеството на продуктите на ТРЕНДО е едно от най-доброто на пазара на еротично бельо. Има модели за всякаква домашна ситуация. Оставаме на въображението ви сюжета!

Роклите

Да носиш рокля е изкуство, казва стилистката Кейти Гранд пред VOGUE-Япония. Дами, не си мислете, че не можете да въздействате на мъжете с мода. Според последно проучване, мъжете са класирали на първо място в секси класацията си черните рокли. За 65 % от тях роклята е дрехата, която описва както характера, така и формите на женското тяло и същевременно разгръща фантазиите им. Предпочитаните модели са с тънки презрамки и голи гърбове. Намаленията в ТРЕНДО са изцяло в полза на този избор. Остава само да решите - официална, дълга, къса или черна.

Ние избрахме модел, който е в тон с тенденциите  - с плисе, като за пролет, разбира се!

Моден тренд за пролетта - синьо и плисе за 55 лв.

Снимки: ТРЕНДО

Тениски и панталони за Него

Тениски и панталони с райе и пастелни цветове. Това е модна тенденция номер 1 сред най-купувани продукти на ТРЕНДО за мъжете. Залагаме на естествените материи и някои стилни принтове. 

Тениски и мокасини за мъжете - стъпвай леко

Снимки: ТРЕНДО

Мокасини за Него

Яката не вече задължителна, важна е цветовата комбинация с късите панталони и разбира се мокасини. В пролетната мода бохо-шик и неглижето са движеща сила. Не подценявайте женското око, което задължително тръгва по линията на тялото от обувките и часовника. Около 1/4 от жените по света са посочили, че избора на обувки сред мъжете винаги прави впечатление. 

Аромати и парфюми

Парфюмите - могат да ви накарат да се чувствате желани дори по пантофи вкъщи

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Говорейки за пролет за втори път се връщаме на темата за модните афродизиаци и да - парфюмите са един от най-силните. Казват, че за първа среща 80% от хората наблягат именно на аромата си! За парфюмите няма сезон или какъвто и да е проблем. Тяхната работа е винаги да ни превръщат в обект на желание. Няма нищо странно да се облечеш в любимия си аромат рано сутрин дори вкъщи, след освежаваща баня. В дните за разходки леките аромати са препоръчителни, особено в комбинация със слънчеви очила и някоя от нашите рокли. Мъжете могат да съчетая аромати с дървесни нюанси за пролетта, които пасват идеално на свежарските мокасини. 

С ТРЕНДО може да научите много повече за модата и нейните скрити психологически похвати! Готови сме за пролетта! 

 

Рекламна публикация