• Последната интерпретация на Prophere издига бунтарския дух на друго ниво
  • Агресивните пропорции и ярки цветови решения се завръщат, за да провокират отново конвенционалната стрийт мода
  • Безкомпромисният стил на Prophere вдъхновява смелия колективен дух

Този октомври adidas Originals ще представи най-новото превъплъщение на модела Prophere в една версия, която улавя разрушителния дух на тези, които продължават да създават, независимо от трудностите на нашето време.

Вдъхновена от живота извън мейнстрийма, последната интерпретация на adidas носи духа на аутсайдерите, използвайки дълбоката си връзка със субкултурите, за да вдъхне живот на бунтарската концепция Prophere. Резултатът е обувка с агресивни пропорции и прогресивен дизайн, която е визуален израз на живота в сянка, който създателите водят по закона на улицата.

С началото на есенно-зимния сезон, този бунтарски дух се издига на друго ниво, създавайки модел, предназначен за тези, които го разпознават. Емблематичните три ленти, големите пропорции и ярки цветови решения се завръщат, за да провокират отново конвенционалната стрийт мода.

Проектиран за ежедневна употреба, с естетика, която привлича вниманието, Prophere свежда дизайна до най-същественото, като акцентира върху отделните елементи. Горната част, изработена от едно парче мек текстил, оформя основата на обувката, структурирана чрез 3-те ленти, които преливат в системата на връзките. Всичко това е позиционирано върху агресивната средна част на подметката с флуидни линии и динамичен релеф. Допълнителен акцент придават скулптурираната пета и подсилен език.

Безкомпромисният стил на Prophere се завръща, за да вдъхнови смелия колективен дух. Нахлувайки в света на бандата SOB x RBE, Prophere документира света им отвътре, за да докаже, че градските творци правят нещата по свой собствен начин. Тази нерафинирана перспектива ни позволява да погледнем през техните очи и да изживеем моментите, които са определящи за творческия им процес.

Prophere от adidas Originals вдъхновяват неподправеното поведение и автентично отношение с дизайн, който възнамерява да разтърси улицата.

Новите модели adidas Prophere може да намерите в магазини District или онлайн на www.districtshoes.bg.