Вайола Дейвис е новото лице на козметичния гигант "Л'Ореал". 54-годишната актриса увери, че за нея възможността да използва лозунга "Защото го заслужавате" на "Л'Ореал Париж" е като дар, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Вижте още снимки на актрисата >>

"Думите "Защото го заслужавате" винаги ме карат да настръхна. За мен ще е голяма радост да разпространявам това послание по света", довери тя.

Звездата от филма "Огради" и сериала "Как да ни се размине за убийство?" отбеляза, че избирането й за лице на модния гигант изглежда сюрреалистично, защото никога не е смятала, че ще е негова международна говорителка.

Когато била по-млада, Вайола нямала никакви контакти с онези, които представяли "Л'Ореал".

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Сега имам усещането, че животът ми се е преобърнал. Когато през тийнейджърските си години в Сентръл фолс, Роуд Айлънд, мислех за красота и женственост, не ги свързвах със себе си. Не смятах, че притежавам всички качества, които трябва да имат жените, за да станат говорителки на "Л'Ореал", каза още носителката на "Оскар" за най-добра поддържаща актриса във филма "Fences", на "Златен глобус", "Еми" и две награди "Сателит".