Бляскаво парти на YouTube по време на Седмицата на модата в Париж събра знаменитости, супермодели, дизайнери и модни експерти.

Вижте снимки >>

Бившата спайска Виктория Бекъм, която наскоро отбеляза 10-годишинината на своя моден бранд, бе избрала прозрачна блуза от шифон, под който се виждаше дантелен сутиен. Тя бе съчетала горната част с лимоненожълт широк панталон с висока талия.

Виктория Бекъм

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

На партито Кендал Дженър бе с оранжева асиметрична бляскава рокля на Alexandre Vauthier. Бела Хадид също бе в оранжевата гама, но в по-различен нюанс - прасковено. Нейният тоалет бе затворен като риза в горната част.

Синди Крауфорд пък бе в черно. С втален черен панталон и прозрачна блуза от дантела тя изглеждаше едновременно семпло или елегантно.

Впечатляващ бе и тоалетът на любимата на Джейсън Стейтъм - Роузи Хънтингтън-Уайтли, като бе в червено. Късата червена рокля, която изглеждаше като изработена от пера откриваше стройните крака на модела.

Сред гостите бяха още Карли Клос, Сара Сампайо, главният редактор на Vogue Едуард Енинфул, Валентино, Наталия Водянова и съпругът ѝ Антоан Арно.