Chanel превърна Гран Пале в морски бряг за дефилето си на Седмицата на модата в Париж.

Вижте снимки >>

Карл Лагерфелд представи дизайните си на фона на летен ден на брега на морето и нито един детайл не бе спестен - пясъчен плаж, вълни, стол за спасителя и панорамно синьо небе.

Звездата на шоуто Кая Гербер, която дефилира за трети път за парижката модна къща опесачи краката си, докато дефилираше със снежнобяла риза, черни джинси и колан с логото на Chanel. Брандът за пореден път показа забавната страна на модата с манекени, които се разхождаха усмихнати ръка за ръка по плажа.

Култовите чанти на Chanel този път бяха носени на врата като огърлици. А шапките за слънце бяха неизменна част от ревюто. Интересни бижута, пепитени жакети и и ръкавици без пръсти, вдъхновени от Карл Лагерфелд, бяха сред акцентите на шоуто. Дизайнерът пък се появи без емблематичните си тъмни очила.

Карл Лагерфелд смени тъмните очила

Снимка: AP/БТА

След ревюто Памела Андерсън нагази в парижкото море.

Памела Андерсън в морето на Гран Пале

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В началото на годината стана ясно, че Chanel ще спонсорира реновацията на двореца Гран Пале, построен през 1900 г. за Световния панаир. Ремонтът ще продължи от 2020 г. до 2024 г., като стойността му ще бъде 25 млн. евро. Лагерфелд използва величествената сграда за ревютата на модната къща от 2005 г. насам.