Може би лафът "Дяволът работи здраво, но Крис Дженър повече", ще се промени.

Най-малката дъщеря на т.нар. "Momager" Крис - Кайли Дженър, която едва на 17 години пусна колекция червила, сега разраства бизнеса си с дрехи. Наскоро 26-годишният инфлуенсър запозна последователите си с бъдещата марка. В профила си в социалните мрежи тя сподели кадър, на който позира седнала на пода, облечена в черен тренчкот, очевидно от дебютната й колекция. Наред със снимката, в описанието Кайли написа: "Запознайте се с Кhy".

Постът събра над 2 милиона харесвания, а Кайли предизвика различни реакции в секцията за коментари, включително комплименти за визията. "Великолепно." "Поразително."

Едноименната модна марка на Кайли е създадена в сътрудничество с "NAMILIA" и ще стартира на 1 ноември. Колекцията се очаква да бъде на достъпни цени - от 48 до 198$ или иначе казано в лева - около 60 до 240.

Вижте снимки на Кайли Дженър >>

Брандът се състои от рокли и палта, предимно в тъмни цветове. В интервю за "The Wall Street Journal" Дженър коментира: "Исках сама да проектирам дрехите си, очевидно е, че обичам модата, исках да създам дрехи, които са достъпни за всички."