Джаред Лето и Lil Nas X демонстрираха страстта си към модата, докато присъстваха на 10-тата годишна гала Art+Film на LACMA в Лос Анджелис през уикенда. И двамата носеха костюми на "Gucci" с бледорозови пера по ръкавите.

Вижте снимки тук>>

LACMA Art+Film e Филмовата Гала, която се нарича още малката Мет Гала. Тя събира благотворителност за Окръжния музей на изкуствата в Лос Анджелис. Събитието беше юбилейно, то се проведе за 10-и път. Както на всяка гала вечер, така и на тази имаше звезди, които се отличиха от всички други с причудливите си тоалети.

49-годишният Джаред носеше бял блейзър с подходящи панталони за събитието, заедно с прозрачен топ в бежов цвят. Актьорът обу и чифт сиви ботуши, които съчета със сребърно колие. 

Снимка: Getty Images

Lil Nas X реши да заложи на ярко жълт блейзър с едва доловима сребърна щампа, който той съчета с подходящи панталони. 22-годишният рапър също носеше бяла риза заедно със сребърно колие и обеци.

Lil Nas X

Снимка: Getty Images

Други звездни гости на събитието на LACMA бяха Майли Сайръс, Хейли Бийбър, Дакота Джонсън и Ел Фанинг и милиардера Джеф Безос.

Гала на LACMA Art+Film се проведе в събота, след като беше отменено миналата година поради пандемията от COVID-19 и мерките за безопасност.

"Gucci" продължи партньорството си с любимия музей на изкуствата в Лос Анджелис, като се завърна като тазгодишен спонсор.