Символиката на червения цвят е многолика. Възприеман като динамичен и страстен цвят, той често се свързва с власт и кралски особи. От ярки до по-тъмни нюанси, този смел цвят присъства повече от всякога на модните подиуми и по улиците - независимо дали като цялостен външен вид или като отделен детайл. Advertisement

Червените обувки могат да подчертаят най-нежните тоалети и да направят визията ви смела и уверена. За съжаление, те могат и да изглеждат неуместни или неподходящи, ако се носят по грешен начин. Днес ще ви разкажем как да съчетавате червени обувки по най-добрия начин:

Обувки на ток

Купи Обувките на ток са много секси и могат да оставят трайно впечатление ако са съчетани правилно. Комбинирането с твърде много секси дрехи ще накара тоалета да изглежда евтин. Носенето на червени обувки на изчистен тоалет ще добави красив акцент, но ако ги добавите към ярък тоалет, може да прекалите с излишно червено.

Съчетавайте червеното с неутрални цветове. Ако сте облечени в черно, кафяво, сиво, бежово, бяло и наситено тъмносиньо, неутралната обувка само ще направи облеклото ви да изглежда по-скучно. Добавянето на яркочервена обувка ще добави стил и идентичност към тоалета. Опитайте с черна пола тип молив, бяла блуза с копчета и яркочервени обувки на ток.

Обувки на по-нисък ток

Купи Може да изберете и обувка на по-нисък и удобен ток. Дебелият ток е по-подходящ за офиса, както и за ежедневни официални събития или работни срещи. Въпреки че са по-ниски, те са достатъчни официални да ги съчетавате с костюми, поли и рокли. 

Опитайте по-тъмен нюанс на червено

Купи Ако се чувствате неспокойни от носенето на яркочервена обувка, започнете с по-тъмен и наситен нюанс, като бордо. Той е малко по-незабележим и се вписва по-лесно в много тоалети.

Червени мокасини

Купи Ако искате да носите червените си обувки на работа или за небрежна разходка из квартала, изберете мокасини. Те са модерни и стоят много красиво, но за да изглеждат добре, трябва да бъдат съчетани с по-неутрални дрехи.

Червени боти

Купи Червените обувки изглеждат страхотно с ежедневни дрехи. Тъмночервеният цвят е подходящ начин да добавите нотка цвят и изисканост към ежедневния си стил.

Червени туристически обувки

Купи Червените спортни обувки изглеждат страхотно, когато са съчетани с неутрални цветове и шарки. Туристическите обувки могат да бъдат по-цветни, а комбинацията от червено и черно е много подходяща за планински походи.

Червени апрески

Купи Зимните ботуши са красиви в ярки цветове. Червеният цвят е подходящ за апрески и стои страхотно на дънки, черни панталони, както и на зимни панталони в различни цветове. 

Как да НЕ носите червени обувки?

Червените обувки са секси. Носенето им със скъсани дънки, блузи, изрязани шорти и други разголени дрехи не ви прави да изглеждате по-секси. Вместо да изглеждате уверени, може просто да изглежда, че се опитвате твърде много да бъдете забелязани.

Избягвайте да носите червено с червено. Ако облечете червена рокля, не я носете с червени обувки. Ако искате да има някакъв малък червен акцент, заложете на дрехи с щампа, в която има малко червено. Така ще ги съчетаете по фин и по-подходящ начин.

Също така избягвайте да носите червени обувки с ярко зелено. Тези двата цвята са типични за Коледа и изглеждат много тематично. По-добрият вариант е да изберете маслено зелено.

Избягвайте твърде много червени аксесоари. Можете да съчетаете червените си обувки с червено червило и червена чанта, но спрете до тук. Не добавяйте към тях червен колан, червен шал, червена гривна и рубиненочервен пръстен. Малко червени аксесоари изглеждат координирани, но твърде много изглеждат пресилени.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.