"Не бих искал някои да погледне обувките ми и да каже: "О, изглеждат толкова удобни"

                                                                                                   Кристиан Лубутен

Казват, че диамантите са най-добрите приятели на жената. Всъщност обувките са! Ако ви предложат да избирате между диамантен пръстен и петдесет чифта обувки, кое ще изберете? Отговорът е очевиден... Със сигурност повечето жени биха заменили диаманта за гардероб, пълен с обувки. И колкото и чифтове да имаш под ръка, отново идва онзи момент, в който се чудиш кои обувки ще подхождат на роклите ти? Задачата не е лесна, но за да се научите да го правите по най-добрия начин, прочетете няколко съвета, които ще ви помогнат в решаването на тази главоблъсканица. За целта първо ще ви запозная с видовете обувки за есента и зимата, а след това и с роклите, които са подходящи за тях. Когато дойдат топлите месеци, ще се върнем на темата, за да разгледаме и летните предложения:

Обувки на нисък ток

Купи Ако не обичате да носите високи токчета, тези с по-нисък ток са много подходящ вариант и допълват чудесно офис роклите. Придават приятен и сериозен външен вид. Също така обувките на нисък ток стоят прекрасно и на панталони.

Боти на платформа

Купи Този тип обувки е изключително популерен през последните години, особено в бежов цвят. Те отиват както на рокли над коляното, така и на по-дълги рокли, особено ако са с цепка. Въпреки, че изглеждат по-грубо, тези обувки могат да направят визията ви доста елегантна.

Боти и ботуши на висок ток

Купи Ботите и ботушите са най-удобните обувки за по-студените дни. Те добавят особен чар към есенния сезон. Независимо от дължината - до глезена, до коляното или над коляното, те стоят прекрасно на къси рокли и рокли до коляното, а изборът е толкова голям.

Боти и ботуши с равна подметка

xLzI0MTIwNDkvMzg0eDIxNi5qcGc/Xz0xNjY3MjI3MTM1PzE2NjcyMjc2ODJdXQ==" />

Купи Ботушите с равна подметка също стоят чудесно на къси рокли. Те са по-удобни за ежедневието и с тях можете да правите дълги разходки през есента и зимата.

Мокасини

Купи Дамските мокасини на платформа са много модерни тази есен. Те са удобни и стоят чудесно на по-дълги рокли. Изберете класически черни или цветни мокасини, които да бъдат основен акцент във вашата визия.

Остри обувки

Купи Обувките, които задължително трябва да присъстват в женския гардероб, са именно тези с остър връх. Те стоят изискано и са подходящи за всякакви официални поводи. Хубаво е да имате както в черен, така и в бежов цвят. Може да ги съчетавате с официални рокли, с по-къси ежедневни рокли, както и с дълги рокли.

Цветни обувки

Купи След като вече имате различен тип обувки в класическите цветове бежово и черно, може да се разнообразите и с по-цветни варианти - синьо, зелено, розово, бордо, кафяво, златно и други.

Спортни обувки

Купи През последните години спортните обувки са на особена почит. Започнахме да ги носим на костюми, рокли, поли и на всякакви дрехи, за които преди време не сме и помисляли. Белите кецове са истинска класика и отиват с по-спортни и по-ефирни рокли. Сникърсите също са предпочитана спортна обувка, която отива на почти всичко. Текстилните спортни обувки са предпочитани за спорт.

Прочетете още: Време е за малко цвят в гардероба

В сайта Мarket.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули, като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! При поръчка над 99,99 лв. получавате безплатна доставка.