Ненадейно настана Коледа през юли на Седмицата на висшата мода в Париж, след като манекенката Кая Гербер се появи на модния подиум, облечена в нестандартен модел на Givenchy, който досущ наподобява коледно дръвче. Дългата рокля бе осеяна с безброй "листа" в различни нюанси - от ментово до горско зелено, като в основата си преминава в напълно черни, подобни на пера или папратови листа краища.

Вижте снимки от ревюто на Givenchy >>

Кая е доста заета с участия в ревюта по време на Седмицата на висшата мода във френската столица. Досега 17-годишната манекенка доказва, че напълно споделя работната етика на майка си Синди Крауфорд, с която изключително много си приличат. И дори се появиха в доста подобни бански костюми по време на лятната им почивка в Маями през юни месец.

Кая прави официалния си дебют на модния подиум на 16 години - стандартната възраст, на която модели могат да участват в такива ревюта. Минали са почти две години от първото ѝ дефиле на ревюто на Келвин Клайн в Ню Йорк през 2017 г. по време на Седмицата на модата в Ню Йорк и тя е вече е оставила своята следа с участие в почти всяко модно шоу оттогава.