Основателката на популярен моден сайт Сузи Хаслър посочи кои ще са най-удачните цветове на дамските тоалети във времена на пандемия, като за конферентната "Zoom" платформа тя препоръча синия цвят, пише в. "Daily Mail".

Модната специалистка препоръчват тази краска като идеална за онлайн съвещания, тъй като тя "вдъхва чувство на увереност и повишава доверието от страна на останалите участници в конферентната връзка". А за достойнствата на синьото Сузи Хаслър припомни цвета на одеждите на херцозите на Кембридж принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън, когато благодариха, заедно с децата си, на медиците от първа линия.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Основателката на сайта Styled By Susie препоръчва за индивидуални бизнес контакти в условия на изолация черния цвят. По нейните думи той съчетава елегантност и стил и неслучайно певицата Адел заложи на него, когато реши да популяризира новата си осанка в мини рокля и с "изгорените" си 45 килограма след отслабването.

Снимка: Официален профил в Instagram

Навсякъде по света служителите постепенно се приготвят да се завърнат на работа в офиса след смекчаването на карантинните мерки, предава БТА. За новата поява в службата Сузи Хаслър препоръчва на дамите червените цветове в цялото им разнообразие. А ако представителките на нежния пол заложат на това да се повиши и чувствеността към тяхната персона, да не забравят и розовото.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos