Последният звънец за учениците, които тази година завършиха гимназия, отдавна удари, а неговият звън даде начало на празненствата, бележещи успешното им дипломиране.

Най-значимото сред тях безспорно бе абитуриентския бал, който всички дванайсетокласници очакваха с огромно нетърпение. И макар още преди няколко седмици те да освободиха своите чинове и да напуснаха добре познатата си класна стая завинаги, отдавайки се на заслужено тържествуване, ние продължаваме да се наслаждаваме на прекрасните снимки, запечатали вълнуващите им мигове в тази специална за тях вечер.

Както всяка друга година, така и тази в националния конкурс "Най-красива абитуриентка", участничките са избрали великолепни тоалети, напълно достойни за червения килим.

Без значение дали роклите, на които момичетата са се доверили, са дълги или къси, с паднали рамене или презрамки, деликатни деколтета или голи гърбове, разкроени или прибрани поли - сами по себе си всички те са възхитителни.

Вижте снимки на момичетата ТУК >>

Във Випуск 2024 отсъстват прекалено дръзките цветове, като повечето зрелостнички са предпочели да подчертаят своето очарование с меки и светли тонове, понякога допълнени с истинска феерия от дантела, тюл и пера, придаваща им допълнителна нежност.

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Освен класиката при балните рокли, която е черно и червено, тази година момичетата залагат и на телесни цветове, които може би няма да излязат от мода още дълго време.

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Елегантността и изтънчеността са присъщи и на най-новите ни кандидатки и във всяка нова галерия визиите на момичетата стават все по-разнообразни.

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Както винаги Dir.bg е подготвил страхотни награди за бъдещата носителка на престижната титла "Най-красива абитуриентка" 2024 г.

ВСИЧКИ НАГРАДИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>

Ето и как да участвате в 3 стъпки:

  1. Запознайте се с Общите условия и Правилата за обработване и защита на личните данни на конкурса "Най-красива абитуриента" на Dir.bg.
  2. Изпратете съобщение в Messenger на Фейсбук страницата ни Конкурс за Най-красива абитуриентка с текст: "Потвърждавам, че прочетох и се съгласявам с "Общите условия за участие в Конкурса на "Дир.БГ"АД "Най-красива абитуриентка", с "Правилата за обработване и защита на личните данни" на Конкурса" и декларирам, че притежавам авторските права на снимките, с които участвам в конкурса."
  3. Напишете вашите име и фамилия, възраст, името на училището, в което завършвате, и населеното място, в което се намира то. Не забравяйте да качите в съобщението до 3 снимки от бала си, с които искате да се включите в конкурса, като можете да ги изпратите само еднократно.

Срокът за участие е 24 юни 2024 г. до 14:00 часа. А сега Ви пожелаваме успех!

Избор на победителката:

  1. 10-те снимки на момичета, събрали най-много лайкове във Фейсбук страницата на конкурса, се класират като първите 10 финалистки в конкурса. Снимките на всички участнички ще бъдат качвани в албума във Фейсбук страницата на конкурса, където ще може да ги разгледате и подкрепите чрез натискане на бутона "Like" или "Love".
  2. Още 10 финалистки се избират от редакционния екип на Dir.bg.
  3. Окончателният избор от всички 20 номинирани момичета ще определи нашето звездно жури.