Да си "копираща котка" (бел. ред. буквален превод от англ. -  copy cat) не винаги означава, че нямаш добър вкус. Около 70% от жените и мъжете в света искат да приличат на своите идоли, но често се разочароват, че нямат никакви идеи как да постигнат желания ефект и да приличат по стил и поведение на любимите си звезди.

Всъщност да имитираш не е толкова лесно, колкото изглежда, защото повечето повторения дори не се доближават до мечтания краен резултат.

Понякога две капси в повече или неправилна комбинация на материи може объркат всичко. Повечето хора не могат да усетят къде точно е проблемът, защото не знаят например, че кадифето се комбинира най-трудно. Иначе казано - заради специфичния си външен вид, кадифето е трудна за съчетаване материя и за да не изглежда кичозно, трябва да се следват важни правила. 

Но за да ви спестим време, усилия и главоблъсканици, в пролетната колекция на ТРЕНДО сме подготвили готови визии за "копи-котки", които не искат да изглеждат фрапантно! Просто искат да са забележителни като любимите си звезди. Имитацията е не просто основополагаща за цялостното развитие на човека от ранната му детска възраст. Тя е най-големият комплимент! 

И в кръга на шегата (или пък не чак толкова): В условия на коронавирус онлайн пазаруването ще позволи да не нарушаваме комфорта си и да си набавим всичко необходимо, за да сме бляскави след края на карантината.

Гръндж Нирвана по Дейвид Бекъм 

Избелели дънки, разкъсани на коляното в черно или сиво, карирана свободна риза, кубинки на нисък ток, кожено яке и задължително раница! Ежедневната визия на Дейвид Бекъм винаги ме кара да се усмихна. Комбинацията между тих бунт, лека провокация и отличен (6) за стил действат безотказно. Няма нищо по-вълнуващо от мъж с карирана риза и широка усмивка - той е музата на ранните 90s, когато се заражда и гръндж модата по легендарната група "Нирвана". Визията на Бекъм е смесица от пънкарски стил и облекла, характерни за населението от Северозападния бряг. Гръндж модата не е била плод на преднамерен опит да се създаде привлекателен стил, а по-скоро резултат на ниската цена на тези дрехи и способността им да пазят топло в студения климат на района. В един момент се е отдавало повече внимание на гръндж модата, отколкото на гръндж музикантите. Така постепенно грънджа измества подобната хипи култура и същевременно се превръща в класика. 

Снимка: ТРЕНДО

"Не мога да мисля без токчета!"

Тя е модна икона за последните 3 десетилетия. Стилът на Виктория Бекъм е религия за градските дами. Задължителен бял Т-шърт в комбинация с дънки 7/8 ѝ стои точно толкова добре колкото малка черна рокля. Но е доста по-удобен аутфит за деня. Но знаете, че Posh Spice не изневерява на високите токове, като дори украсява и елхата с тях. Затова и те са задължителна част от ежедневната й визия. Многодетната майка не веднъж е доказвала, че най-силното оръжие на една дама, са високите й токчета и тя може да направи всичко с тях. И като показно обиколи с такива обувки от Лос Анджелис до Холивуд без да ги свали за миг. Да не забравяме и култовата й реплика: "Не мога да мисля, ако не съм на високи токчета!". Бъдете като нея и може би ще срещнете прототипа на Бекъм! 

Снимка: ТРЕНДО

Дръзка, но класна като Мелания Тръмп

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп е може би сред най-крайните и експериментиращи известни личности. Бивша сътрудничка на президента дори споделила, че Мелания избира стила си така, че да накаже съпруга си. За събитие през 2017 г. в Белия дом Мелания се появи с кецове, съчетани с памучна риза на "Балмейн" на стойност 690 долара. Комбинацията от бяла риза, кецове и панталон са сред предпочитаните й визии, а за завършек в ежедневието предпочитан аксесоар е черната, изчистена бейзболна шапка. В този минималистичен стил няма как да останете незабелязани и няма да срещнете грам критика! Помнете основното правило на Трендо - basic e винаги модерно, а сега и с пролетно намаление - и за жени, и за мъже! 

Снимка: ТРЕНДО

Не забравяйте, че готовите визии в пълен комплект може да си набавите само с един клик. Те са подходящи за всеки ден, стига целта ви да е да не останете незабелязани. Защото с визиите на Трендо няма как да не се набиете на очи!