За тазгодишния култов календар на Pirelli големият фотограф Албърт Уотсън е създал серия от визии за мечтите и стремежите на четири талантливи жени.

Вижте избрани снимки >>

Всеки "малък филм" представя добре познати модели от киното, модата и танците, показва личности на важен кръстопът в техния живот.

Резултатът е 40 красиви кинематографични снимки, заснети на в Маями и Ню Йорк, всичко по темата "Мечтания".

Кадрите за 46-ото издание на култовия календар, са заснети в цвят и черно-бяло във формат 16:9, вдъхновени от страстта на Албърт Уотсън към филмовото изкуство.

Уотсън каза, че основната идея зад целия проект е да разкаже история в четири "малки филма".

"Всичко, което исках да предам, са надеждите на героите и начинът им на мислене за бъдещето, по начин, който би  донесъл със себе си аспекта на мечтите."

В календара на Pirelli за 2019 г. тази година влизат актрисата Джулия Гарнър като "ботанически фотограф", Астрид Ейка като "модел", актрисата и модел Летисия Каста като "художник", професионалният танцьор Сергей Полунин като "партньора на художничката", звездата на балета Мисти Копленд като "танцьор", професионалният танцьор Келвин Роял III като "партньора на танцьорката", моделът Джиджи Хадид като "богата представителка на висшето общество" и Александър Уанг като "довереник".