В понеделник вечерта Меган и принц Хари напуснаха вечерята в "Locanda Verde" в Манхатън, хванати ръка за ръка. Херцогинята на Съсекс беше облечена в третия си тоалет за деня - черен гащеризон без презрамки, съчетан с черни токчета. Тя допълни визията си с малки обеци и пръстен.

Облеклото на Меган напомняше на бляскавата рокля, която Кейт носеше на червения килим през май на британската премиера на "Tоп Гън: Маверик". Дългата до пода рокля на херцогинята на Кеймбридж също беше черна с бяло деколте.

Embed from Getty Images

Този стил е любим и на други кралски особи. Кралицата на Нидерландия носеше почти идентичен костюм на концерт в Амстердам през 2017 г. Тоалетът изглежда почти същия с роклята на Кейт, но този на кралицата всъщност е шикозен гащеризон на същия дизайнер.

Меган и Кейт и преди са се обличали почти еднакво. По-рано тази година и двете придадоха свой собствен облик на белите костюми, при това с разлика от няколко седмици.

По време на втория ден от посещението на Кейт и принц Уилям в Ямайка на 23 март тя излезе с бял блейзър и втален панталон, както и с бели обувки.

Embed from Getty Images

След това, на 15 април, Меган се появи с изцяло бяло облекло. Тя съчета панталоните с широки крачоли с блейзър и дори заложи на бели аксесоари, включително чантата и токчетата си.

Embed from Getty Images