Мила Слепцова се срещна за едно слънчево интервю с Ренета Веселинова от Dir.bg, за да си спомни отново за красивите преживявания около победата си в "Най-красива абитуриентка 2017" и да разкаже за постиженията си след завършването.

Вижте снимки на Мила >>

Тази година Мила отново е част от конкурса. Тя е член на журито заедно с Дария Симеонова, Ивайло Захариев и Калоян Минев. Хубавицата сподели, че конкурсът ѝ е дал много положителни емоции и много хубав телефон, който все още ползва. Слепцова очаква тазгодишната победителка да излъчва радост и щастие, и смята, че именно това ѝ е донесло победата през 2017 година.

Най-вълнуващата новина обаче е, че Мила осъществи мечтата си да следва генетика в Университета на Абърдийн. Отличничката от СМГ е завършила с отличие и първия срок в престижния шотландски ВУЗ. Предстои ѝ летен стаж в България.

Красотата на Мила сега озарява и Абърдийн

Павлин Даскалов, Dir.bg

Тази година Dir.bg отново търси своята победителка! Ако завършваш училище тази година, може да се включиш в конкурса ни за "Най-красива абитуриентка 2018"!

Как да се включиш в конкурса >>

Наградата е СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за победителката в "Най-красива абитуриентка" включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Снимка: Официален сайт