За 12-а поредна година Dir.bg ти дава шанс да се включиш в конкурса "Най-красива абитуриентка". През 2017 г. победителка стана естествената и лъчезарна Мила Слепцова, пълна отличничка от СМГ, която грейна на бала с приказна рокля за 85 паунда.

Момичето, което търсим, завършва училище тази година и иска да сподели своите красиви емоции от бала и приказните мигове, прекарани със съучениците на празника. Ако това е твоята история, имаш огромен шанс да станеш победителка в конкурса ни за "Най-красива абитуриентка 2018"!

Виж как да участваш в 2 стъпки:

1. Прочети Общите условия на конкурса "Най-красива абитуриента" на Dir.bg тук.

2. Изпрати съобщение в Messenger на фейсбук страницата ни Конкурс за Най-красива абитуриентка с текст: "Прочетох и се съгласявам с Общите условия на Конкурса Най-красива абитуриентка", заедно с име и фамилия, възраст, името на училището, в което завършваш, и населеното място, в което се намира то. Не забравяй да качиш в съобщението и снимките от бала си, с които искаш да се включиш в конкурса! Успех!

Наградата е СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за победителката в "Най-красива абитуриентка" включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

СПА зоната в апартхотел "Лъки Банско"

Снимка: Официален сайт

Абитуриентката на 2018 година ще получи и разкошно колие от авторската колекция на Goto Jewellery and diamonds, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта. Специално по повод конкурса на Dir.bg от Goto Jewellery and diamonds подаряват на всички абитуриенти 10% отстъпка, която ще важи за всички бижута в магазините на веригата до 30-и юни 2018 г.

Снимка: Goto Jewellery and diamonds

Всички 20 финалистки в конкурса ще спечелят истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.

Refan

Крайният срок за изпращане на снимки за конкурса е до 23:59:59 часа на 15 юни. Потребителите на Dir.bg ще определят с гласовете си 10-те най-харесвани снимки. Гласуването се провежда във фейсбук страницата на конкурса чрез натискане на бутона "Like" под съответната снимка. Редакцията на Dir.bg ще номинира още 10 снимки. На финала звездното жури ще избере сред тези 20 снимки "Най-красивата абитуриентка". Победителката ще бъде обявена на 19 юни 2018 г.

Вижте нашите победителки:

"Най-красивата абитуриентка" 2017 Мила Слепцова на бала си в СМГ

Личен архив

"Най-красивата абитуриентка" 2016 Елина Крушева

Снимка: Васил Николов

"Най-красивата абитуриентка" 2015 Габриела Иванова

Личен архив

"Най-красивата абитуриентка" 2014 Невена Кръстева

Георги Стоилов

"Най-красивата абитуриентка" 2013 Мария Грозданова

Официална фейсбук страница

"Най-красивата абитуриентка" 2012 Паулина Герова

Личен архив

"Най-красивата абитуриентка" на 2011 Христина Камбурова (отляво)

Георги Божиков - Hammer Studio

"Най-красивата абитуриентка" 2010 Румяна Йорданова със Звездния кавалер от конкурса на Dir.bg Калин Вельов

Снимка: Георги Божиков - Hammer Studio

"Най-красивата абитуриентка" 2009 Лилия Стефанова със Звездния кавалер от конкурса на Dir.bg Орлин Павлов

Георги Божиков

"Най-красивата абитуриентка" 2008 Елена Коларова със Звездния кавалер от конкурса на Dir.bg Графа

Снимка: Bulphoto

"Най-красивата абитуриентка" 2007 Габриела Георгиева със Звездния кавалер от конкурса на Dir.bg Дидо (D2)

Снимка: Bulphoto