Нощта на абитуриентския бал обикновено е дълга, но за всички замесени в това приключение минава като едно мигване с клепачите, като полета на парашутчетата на глухарчетата и като трепване на крилата на пеперуда. И ако си падате по романтиката, то тази визия няма начин да не ви впечатли и да не ви накара да помечтаете.

Стани "Най-красивата абитуриентка" на 2019 >>

Поканихме Елина Крушева - победителката в конкурса на Dir.bg "Най-красивата абитуриентка" за 2016 година, за специална фотосесия, в която тя облече 4 красиви и актуални за сезона визии. Елина влезе в страната на чудесата с първия тоалет.

Нежен тюл в телесен цвят и атрактивни бродерии в наситени цветове, които ще ви потопят в приказни светове. Тази прекрасна рокля Ezzaro може да донесе невероятна емоция на всяка млада дама, която иска да изглежда сякаш лети.

И тъй като в самия тоалет има доста елементи, които не са за пренебрегване. Тук е много важно какви бижута ще подберете, за да не прекалите с акцентите. Препоръчваме ви да заложите на класически обеци тип халки с диамантен мат Pandora "Спокойствие", които могат да бъдат съчетани с почти всеки тоалет. Те обаче изобщо не са обикновени, защото освен грапавия розов релеф от външната страна, от вътрешната - има специални сърчица, които са изрязани в бижуто. Тъй като ръкавите също имат своя характер, в такава ситуация гривната е излишна и е добре да изберете атрактивен пръстен с кръгъл профил от същата серия. Пръстенът "Спокойствие" от Pandora ще ви даде увереност, че изглеждате перфектно.

Авторска фотосесия на Студио КАРЕ и #URBN.dir.bg

Добрата новина е, че той също може да бъде съчетаван многократно с различни тоалети и различни бижута.

Очаквайте специалното интервю с Елина Крушева на 25 май.

Благодарим на хотел Montecito за гостоприемството по време на снимките.

Модел: Елина Крушева, победителка в конкурса на Dir.bg, Най-красива абитуриентка 2016

Бижута: Pandora

Гардероб: Ezzaro

Фотограф: Студио КАРЕ за #URBN

Стайлинг: Сирма Маркова

Грим: Росина Георгиева

Коса: Димитрина Колева

РМ: Йорданка Вълчева//Нели Делчева