Добре, че по червения килим за наградите "Брит" във вторник не беше много студено, защото повечето звезди се появиха в оскъдно облекло - това бяха варианти на изрязана черна рокля, съобщи CNN. 

Препълнените с хора церемонии на награди все още са рядкост, а възможността да се облечеш дръзко и  в крак с модата, носейки това, което "Vogue" нарича "неоспорима секси естетика", все още привлича дамите. Разбира се, не всички се появиха с тоалети, напомнящи на Хали Бери в ролята на Жената-котка, така че на този подиум имаше много цветни тонове, но по-малко.

Embed from Getty Images

Облеклото на Мая Джама напомняше на известния тоалет на Шер от наградите "Оскар" през 1986 г. Водещата посрещаше номинираните за награди по време на церемонията на червения килим.

Embed from Getty Images

Демонстрирайки феноменалните си форми, Ашли Робъртс, сензацията от "The Pussycat Dolls", заложи на дръзка черна рокля, която обгръщаше гърдите й. Привличащата вниманието дреха на блондинката позволяваше да се видят дългите й крака благодарение на разрез, стигащ до бедрото. 40-годишната Ашли допълни визията си на червения килим с дълги черни ръкавици и токчета.

Embed from Getty Images

Тази година много от знаменитостите бяха заложили на черния цвят. Певицата Ан Мари не се отличи с различен цвят, но за разлика от другите, тя беше облечена с панталон, изрязан топ, а за да завърши визията си, беше избрала черно сако. 30-годишната изпълнителка показа завидната си фигура.

Embed from Getty Images

Певицата Талия Сторм, която никога не пропуска момент на червения килим, също последва примера на Мая Джама, като излезе в костюм, който беше по фигурата й. Показвайки, че се чувства секси и уверена, 23-годишната певица позира с гръб към камерите и закачливо се усмихваше.

Embed from Getty Images

Адел предизвика слухове за годеж, след като размаха показно диамантен пръстен, докато минаваше по червения килим на наградите вчера. 33-годишната певица, която се среща с Рич Пол, направи серия от изражения, докато си проправяше път по килима, в които акцент беше бижуто. Появата на звездата идва в момент, в който тя продължава да се сблъсква с критики за това, че остави феновете си без концертите си в Щатите само с 24-часово предизвестие.

Embed from Getty Images

Ед Шийрън излезе на червения килим в електриково син костюм от велур с бяла риза и лъскави черни обувки, но изборът му на облекло раздели феновете - някои твърдяха, че прилича точно на Остин Пауърс.

Embed from Getty Images

Джой Крукс реши да се появи с тоалет по поръчка, повлиян от южноазиатските ѝ корени.

 "Джой ми изпрати съобщение по Коледа и показа няколко снимки на това, което е намислила", разказва нигерийският стилист Натали Роар за тоалета на певицата Джой Крукс, който е изработен по поръчка за наградите Brit 2022. Като се отказа от ленга, подобна на тази, която носеше през 2020 г. (която някои медии противоречиво определиха като костюм), Крукс реши да поръча тоалет, повлиян от южноазиатските ѝ корени.

Embed from Getty Images