Модната къща "Ралф Лорън" представи своята колекция на Седмицата на модата в Ню Йорк, като покани публиката на своеобразна закуска в кафенето на марката.

Вижте снимки >>

"Ralph's Cafe" бе открито наскоро на Медисън авеню в Ню Йорк. Посетителите на ревюто бяха посрещани от безупречно облечени млади келнери, които им предлагаха кафе и сладкиши. От "Ралф Лорън" заложиха на интимната, почти домашна обстановка на кафенето си, в рязък контраст с пищното шоу, което организираха миналия сезон в Сентръл парк във връзка с половинвековния си юбилей.

В кафенето нямаше подиум, липсваха обичайните прожектори, а само модели, криволичещи между масите. Кройките бяха семпли и опростени, а преобладаващите цветове се оказаха бялото, златното и черното.

Най-напред бяха представени изцяло бели тоалети с панталони с широки крачоли и сака във военен стил. Други съчетания включваха черни панталони в комплект със златни блейзъри. Някои от роклите и горните дрехи бяха представени в комбинация с големи бели цветя на черен фон.

При вечерните тоалети преобладаваха черните и най-вече златните краски, като бляскавата спускаща се до пода пелерина. Дизайнерът Ралф Лорън сподели, че този сезон е заложил на по-интимна визия и обстановка, която се надява да бъде оценена от публиката.