Лято е, когато слънцето е жарко, кожата е солена, а слънчевите очила са непрестанно на лицата ни - от сутрин до здрач. Е, може и да не е съвсем лято, но е редно да се подготвим за момента, в който ще захвърлим якетата и ще се разхождаме безметежно по някоя лека рокля.

И като казах рокля, време е да надникнем какво ни очаква това лято и дали ще сме актуални, ако бръкнем в гардероба и извадим торбата с летните дрехи или ще трябва тотално да обновяваме гардероба.

Всъщност, преди да започнем с роклите, които подбрахме специално за вас, нека да обърнем внимание на един доста важен въпрос. Всяка рокля има едно скромно, но важно изискване и това са гладките крака. За да не си създавате излишни трудности, сега има едно чудесно решение и то се нарича WILKINSON® Intuition® f.a.b.TM. Създадената специално за жени самобръсначка ще ви избави от нежеланото окосмяване с едно движение и дори няма да се наложи да вдигате ръката си, защото освен че съдържа успокояващ кожата гел, тя се движи и в двете посоки, благодарение на ножчетата, разположени в две посоки. Гладките крака само за няколко минути вече не са просто мечта.

Но да не се разсейваме, а да се завърнем към роклите.

Изберете лека материя, така че да се чувствате комфортно и кожата ви да може да диша. Тази двуцветна рокля е страхотно решение, а и освен това не се мачка.

Снимка: Instagram

Всяка дама, която желае да е по-женствена,трябва да заложи на воланите и буфан ръкавите. Тук десенът е въпрос на вкус, но флоралните мотиви, както обикновено са последният писък на модата.

Снимка: Instagram

Зеленото успокоява, така че рокля с тънки презрамки и копчета отпред, освен че е удобна, изглежда супер свежа. Едва ли има нужда да обясняваме колко е практична и съхне много бързо.

Снимка: Instagram

Бялото е лятното "черно", т.е. няма начин да сбъркате с лятната рокля, ако изберете да е в бяло. Ефирна дълга рокля винаги е добро решение, може да добавите атрактивни бижута или широк  колан за повече разкош.

Снимка: Instagram

Дългата рокля е много удобен вариант и за големите горещини, и за по-прохладните вечери, особено ако добавите един шал на раменете. Тази чудесна рокля има много приложения - с нея можете да се появите както на плажа, така и вечер на бара край брега.

Снимка: Instagram

За момичетата, които се стремят към елегантност това е роклята, която ще стои чудесно на всяка една от вас. Кройката "прегърни ме" и падналите ръкави са абсолютен хит, а да не говорим за вечната класика - десен на точки.

Снимка: Instagram

И накрая, но не на последно място ви представяме тази рокля, тип риза, вталена, но пък с актуален широк ръкав и разкроена пола.

Снимка: Instagram

Е, момичета, зимата свърши! Време е да извадим разкошните рокли, а добрата новина е, че вече можем да се подготвим за тях само с едно движение.