Саня Борисова позира в приказни официални рокли сред изискания интериор на Националната опера и балет.

Вижте снимки >>

Актрисата си партнира с "Мис свят България" 2017 Вероника Стефанова пред обектива на фотографа Ивомир Пешев. Двете представиха творенията на Радослава Лазарова.

Актуална тенденция, която младата дизайнерка развива в колекцията, са ефектните прозрачни детайли. Тя им обръща специално внимание, като оформя прозрачните елементи в сложни конструкции. Такива могат да бъдат видяни при част от роклите, с които Саня Борисова се снима във фотосесията.

Саня Борисова

Снимка: Ивомир Пешев, модна къща "Блинк"

Сред най-ефектните в колекцията е червена рокля - комбинация на два силуета в един, при която интересните конструктивни срязвания и прозрачни елементи са съчетани с 3D ръчно изработена флорална декорация и богата украса от перли и кристали.

Саня Борисова позира и с черна рокля с нюанси на сребро, графит и екрю, обсипана с перли. При нея асиметричната пола с конструктивни прозрачни елементи е комбинирана с бюстие с ръчно изработена релефна украса от кристали, пера и мъниста.

Актрисата блести и в три рокли с женствения силует "русалка" с красиви шлейфове, а цветовете са мока, златисто, телесно и пудра. Една от тях е и роклята, която Саня Борисова избира за официалната церемония в красивия дворец "Киджи" в Арича, когато получава наградата за "Най-добра изгряваща актриса" в Италия. Роклята с барокови мотиви и украса от ръчно нашити кристали в цвета на скъпоценния камък цитрин, е специално подбрана спрямо интериора на двореца.