Стилът е нещо, което всеки човек изгражда сам с годините. Важно е да знаете какво харесвате и какво ви стои добре. С други думи - залагайте на удобно облекло, което се вписва и отговаря на критериите ви за естетика. Най-добрият начин да постигнете това, е да имате в гардероба си няколко основни дрехи, които трябва да се научите да съчетавате по различни начини, за да бъдете наистина шик. 

Избирайте дрехи, които допълват формата на тялото ви и изградете гардероба си около това, което наистина ви отива. Постарайте се да има разнообразие в цветовете и стиловете дрехи, за да не изглежда така, сякаш носите едно и също всеки ден. Но винаги се спирайте на облекло, което остава на мода, вместо да следвате неотлъчно най-новите тенденции. 

Ключът към разумното пазаруване е баланс между практичност и стил. Купуването на дрехи, които може да носите година след година и да съчетавате по много начини, е една от най-добрите инвестиции. Ето и нашите предложения за артикулите, които ще направят гардероба ви още по-шик:

Разкроен панталон

Trendo.bg

Чифт разкроен панталон може да промени гардероба ви. Той постига този труден баланс между елегантно и удобно. В момента разкроените панталони са модерни в различни дължини и можете да изберете най-подходящата за вас. Стремете се да изберете модел, който ще може да носите както на спортни, така и на и по-елегантни дрехи.

Широк блейзър

Trendo.bg

Блейзърите са дреха, която трябва да присъства във всеки дамски гардероб. От перфектно скроени и овърсайз, до тъкани от букле и кожа, те са истинска модна находка и могат да се носят многократно по различен начин. Леко големият и структуриран характер на тези, които носим през последните две години, доказаха, че са тук, за да останат, независимо от тенденциите.

Миди пола

Trendo.bg

Миди полата е страхотна алтернатива на панталоните и изглежда еднакво добре с ботуш на ток, сандали и маратонки. Тя е удобна и подходяща за ежедневието и може да избирате в различни варианти - с волани, дънкова, шифонена и други.

Дантела 

Trendo.bg

Детайл с дантела добавя много шик елемент към всяка визия. Тя е едновременно секси и толкова нежна и привлекателна. Тази рокля е елегантна, а деколтето я кара да изглежда още по-ослепителна. Дантелените детайли я правят много подходяща за вечерно излизане.

Райета

Trendo.bg

Райето е модерно от векове и няма да спре да бъде. Този универсален десен може да се намери в най-различни цветове, размери и модели. Тази блуза е чудесен ежедневен вариант, който можете да носите на почти всичко.

Жилетка

Trendo.bg

Жилетката е дреха, която винаги ще бъде актуална. Приливите и отливите при нея са неизбежни, но когато и да имате нужда от по-лека връхна дреха, тя винаги е насреща да направи тоалета ви малко по-шик. Някои модели стоят страхотно, съчетани с миди пола.

Риза с копчета

Trendo.bg

Бялата риза е вечна класика и всяка жена трябва да я има в гардероба си, но в момента има толкова цветни варианти, които ще създадат настроение и ще вдъхнат нов живот във визията ви. Хубаво е да вкарате някои по-ярки и свежи цветове в ежедневието си, за да изглеждате още по-шик.

Сатенена рокля

Trendo.bg

Това, което някога използвахме само за сън, си проправи път към големите модни подиуми и в момента е фаворит в капсулния гардероб на всички модни момичета. Сатенената рокля е красива, нежна, много елегантна и не се очаква скоро да излезе от мода. 

Материалът е подготвен от Trendo.bg!