Три месеца след раждането на дъщеря си и почти две години, след като стана майка за първи път на сина си Ян, Таня Илиева е в перфектна форма и в разгара на проекта си за откриване на новите топмодели на България, пишат от EVA. Манекенката е на октомврийската корица на списанието.

Вижте снимки на Таня и Руши >>

Второто дете на Таня и певеца Руши Видинлиев се казва Лора Видинлиева. Момиченцето е кръстено на майката на музиканта.

Илиева има успешни проекти като модел по цял свят. Тя е работила с фотографи като Хелмут Нютън и Марио Тестино и дизайнери като Александър Маккуин, Том Форд, Изабел Маран, Донатела Версаче. От няколко сезона тя помага на Silent, агенцията си в Париж, за откриването и развиването на нови лица от Европа.

Миналата година Лора Видинлиева сключи брак с художника Георги Юруков. Гражданската церемония се проведе в една от залите на луксозен хотел, а църковният брак - в православния храм "Свети Георги Победоносец".

"Георги не знаеше коя съм - едва на първата ни среща, месец по-късно, научи, а дотогава и двамата общувахме по телефона, разменяхме си музика и клипове, търсехме се всеки ден", разказа тогава бизнесдамата, цитирана от "Труд".