Британският министър-председател Тереза Мей и съпругът ѝ Филип посрещнаха Донлад Тръмп и първата дама на САЩ Мелания в двореца Бленъм, Великобритания.

Вижте снимки >>

48-годишната Мелания носеше невероятна рокля в жълто на френското ателие J. Mendel. Госпожа Тръмп приличаше на Бел от "Красавицата и звяра". Тя излъчваше невероятна феерия заради материята на тоалета. Голите рамене също придаваха особено жествено излъчване. Очакваше се Мелания да се появи в тоалет на английски дизайнер, но тя следва свои собствени модни правила.

Тереза Мей пък изостави костюмите, с които обикновено се явява по събития и облече дълга вечерна червена рокля без ръкави и деколте тип "лодка". Впечатляваща бе цепката, която бе неочаквано висока и стигаше почти до средата на бедрата на британската министър-председателка. Потребителите коментираха, че едва ли не можели да видя бельото на Мей.

На церемонията по посрещането Тръмп и съпругата му се насладиха на музиката на голям британски военен оркестър. Концертът включваше и изпълнение с гайди на християнския химн "Amazing Grace".

Посещението на Тръмп в двореца бе съпътствано от протести. Протестиращи се наредиха покрай пътя, водещ към двореца, но пристигането на Тръмп там с хеликоптер не му даде възможност да ги види.

Дворецът Бленъм е имение, в което е роден Уинстън Чърчил. То се намира недалеч от Удсток.