Мелания и Тереза Мей изненадаха с необичайни рокли до Тръмп

Мелания като Бел от "Красавицата и звяра", Тереза Мей в яркочервено в родния дом на Чърчил

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво прави Уди Алан до Мей?

Е може ли нито една свястна снимка на куклата Мелания. А на преден план в цял ръст само грозната Мей, колкото се може по- добре да я видим.. Все едно не я знаем що за крокодил е. Това ли заслужихме?

няма ли вече правила как да се обличаш за различен тип събития? Едната дама - като излязла от Игра на тронове, другата- по дълъг потник... толкова ли нямат възможност да си поръчат нещо изискано и дискретно?

Даже баба Тереза изглежда по-добре от нашата Радева. Мелания е прелестна, но не е за завиждане с този звяр за съпруг.

В близките лични отношения никога не знаеш кой кой и какъв е. Научил съм се да не коментирам, да не чувам и да не ровя.

Ами не коментирай.

Като си помисли човек за българската пословица, че "хубавия кон си личи и под скьсан чул" без да иска сравнява какво си личи под прекрасната червена рокля....

Искам Мелания да ми роди дете!

Дай да ти видим банковата сметка и ще те уредим...

е най важното! Женорята гледат модното ревю, толкоз им акъла на патките, а хората решават междуеременно световните проблеми!

И без да съм дизайнер и някакъв естет , но като мъж мога да кажа , че и двете дами са добре облечени според възрастта си и случая! И двете са по своему красиви и всички укори са не основателни !

И двете са неподходящо облечени - едната, прекалено претруфена рокля, тип римски католик на неделна служба, другата - подчертаща грозната й фигура рокля. Но много подходяща рамка за Тръмп :)

Аз не съм дизайнер и мисля другояче: Мелания е очарователна. Друго не може да се каже. Всички думи изразяващи възхвала не са преувеличени. Тереза Мей вдъхва респект с понякога смелите и винаги много успешни (въпреки строгия устав) модни попадения и изглежда винаги безупречно.

Горният дизайнер на какво е дизайнер? На маси, столове, чайници или кюмбета „циганска любов“? Моден дизайнер със сигурност не е. Но и един „промишлен дизайнер“ трябва да естет.

ТЕРЕЗА НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ЗЛЕ, АМА СЪПРУГЪТ Й КЪРТИ МИВКИ! ОТКЪДЕ ГО ИЗВАДИ ТОЗИ УМЕН ПОГЛЕД?!

с тези "поялници" - като брат и сестра са.

Лидерите на ЕС разбраха какво е психичното състоянието на Тръмп, затова започнаха да се съгласяват с него, без значение какво казва.

Или по-скоро, най-накрая признаха за своите психични отклонения публично и как цяла европа им сърба попарата, особено с преразпределянето на тъмнозелени.

''Красавицата и звяра'' - много символика има в това. Както в надписа на гърба на якето на Мелания наскоро. Мисля, че е много по-умна отколкото всички предполагат.

Мелания е като кралица, а Мей като мекица !

Не злобейте, Мей-ката за годините си е твърде добре!

Не са красива гледка стари високо разголени крака - поглед отзад, ако си гледал ТВ.

Жените не са за политиката, но доколкото ги има там се опитват да загатват, че са от женски пол. За разлика от комсомолската секретарка Меркел, която още износва панталона на баща си и никъде не се появява с мъж.

Този диабетичен сензор на лявата и ръка показва, че Тереза Мей е във последна фаза на диабет! Странно е, че въобще се движи нормално и върши някаква работа, най вероятно само фасада зад която стоят други хора!

Часовник на лявата, гривна на дясната ръка. Ако може, постави сензор на челото си, сещай се защо.:))