Три поредни дни - от 26-и до 28-ми октомври включително, ще бъдат изцяло посветени на дамската и мъжка мода, характерна за наближаващите месеци. Събитието, наречено "Дестинация: ЕСЕН", ще се проведе на Водна сцена на Paradise Center и се очертава като едно от най-сериозно представящите последните световни модни тенденции у нас. "Дестинация: ЕСЕН" ще привлече любителите на стила на 26-и октомври от 17 часа, а на 27-ми и 28-ми октомври от 16 часа.

Напълно безплатно всички гости на събитието ще могат да получат модни съвети за начина си на обличане от един от най-добрите стилисти у нас - Кристиан Пижов. Това обаче не са всички изненади, които организаторите са приготвили за посетителите на трите дни на модата в Paradise Center. Гостите ги очакват още куп безценни съвети за техния външен вид, както и безплатни грим и прическа от водещите салони и обекти за красота в най-големия български търговски център.

Специално поканена, за да консултира на място посетителите, е и Румяна Пенева, която ще помага за освежаването на стила им чрез цветови анализ. В петък, събота и неделя ще бъдат изложени най-актуалните сетове за сезона на водещи модни марки, част от които присъстват ексклузивно в Paradise Center.

На 5 ноември на случаен принцип ще бъдат избрани 3 души, които са качили своя снимка във Facebook страницата на Paradise Center в специално създаден пост за събитието. Един от тях ще спечели голямата награда - вълнуващ уикенд за двама от Riu Pravets Resort, а другите двама ще спечелят награди от няколко магазина за красота.