Новата тенденция в чантите може само да ни радва. Карираните чанти са абсолютен хит тази есен и иконите на стрийт стайла по целия свят не пропускат да заложат на новата мода.

Карето е десенът на 2018 г. Независимо дали е шарка на блейзър, обувки или панталони, не бива да оставате без каре през този сезон. При мантата и палтата обаче това не е новина. Ако ви идва малко в повече, може да заложите на аксесоарите.

Чанта с карета е чудесно решение и може да се комбинира по всякакви начини. Независимо дали с кецове и спортен панталон или с елегантен костюм, карираните чанти подхождат на всяка визия и придават свежест.

1. Карирани чанти в тон

За да сте перфектни, изберете един или два от цветовете на карираната си чанта и изградете останалия си стил според тях. Идеална е комбинацията с бяло и черно, която лесно можете да съчетаете.

Снимка: Instagram

2. Карирани чанти и ярки цветове

Ако предпочитате да се обличате по-цветно и често залагате на розовото или електриковозеленото, е по-добре да изберете по-неутрална чанта в каре. Можете да комбинирате чантата с обувките, а панталонът да бъде в ярък цвят.

Снимка: Instagram

3. Класика

Burberry направи своето каре световноизвестно, както никой друг бранд в модния свят не успя. От десетилетия карето им е абсолютна класика. Независимо дали можете да си позволите чанта Burberry или решавате да заложите на някоя по-нискобюджетна реплика, можете да комбинирате със светли поли, костюми, панталони и на практика всичко.

Снимка: Instagram

4. Ежедневен стил

Предпочитате да се обличате с дънки и едноцветна блуза? Тенденцията отговаря чудесно на този тип облекло. В такъв случай можете да акцентирате на обувки или ботуши и да комбинирате с палтото, което е чудесен вариант за по-хладните дни.

Снимка: Instagram