Зендая е от актрисите, които не остават незабелязани при всяка своя поява на червения килим, благодарение на уникалните тоалети, които подбира за официалните си изяви. Затова и не е изненада, че на премиерата на новия си филм "Дюн: Част втора", която се състоя в Ню Йорк, погледите и апаратите на фотографите, отново бяха насочени основно към нея.

Една от причините за това беше красивата и едновременно с това провокативна бяла рокля с орнаменти, с която Зендая се появи. Тоалетът на 27-годишната брюнетка беше с голяма сцепка, която оголва кожата около пъпа й и елегантно закрива интимните й части.

Актрисата, която наскоро призна, че се чувства "странно" да целува своя колега и приятел Тимъти Шаламе във филма, излъчваше чар в модерната рокля, украсена със златни декорации около подгъва.

Тя остави естествената си красота да заеме централно място в цялостната й визия, като избра да бъде с минимален грим и без официална прическа.

Малко по-късно към нея на червения килим се присъединиха Тимъти, Флорънс Пю, Аня Тейлър-Джой, София Карсън и Остин Бътлър.