В някои страни учебната година започна, а у нас вече текат трескави приготовления за първия учебен ден.

Вижте всички варианти >>

Обичайното пазаруване на тетрадки, химикалки, бои, моливи и всякакви аксесоари вече е в разгара си, а голямото разнообразие предлага богат избор на несесери, които можем да вземем според нуждите си или да направим подарък на приятел.

Препълнените раници, в които трябва да сложим освен учебниците, помагалата, тетрадките, кутиите за храна и бутилката за вода, трябва да поемат и несесера със солидно съдържание, в който да подредим всичко необходимо. Да е просто функционален обаче далеч не е достатъчно, несесерът е аксесоар, който трябва да бъде красив и забавен. Не е нужно да хвърляте излишни пари, тъй като в училище често се случват странни инциденти, в които вещите се оказват мистериозно повредени и дори тотално изчезват.

Вариантът да изберете изгоден и впечатляващ аксесоар от Office1Superstore е чудесен. С него можете да зарадвате собственото си дете или да направите подходящ подарък. Важно е да се спрете на правилния размер според нуждите на детето - той би могъл да бъде голям, в който малките ученици могат да приберат огромното количество моливи и флумастери. Тийнейджърите пък понякога носят само една химикалка, но могат да използват "ококорената" чантичка за да приберат смартфона си или за гримове. Издръжливата материя се поддържа лесно, пере се и съхне бързо, а ярките цветове помагат да не остане незабелязан. Удобният диагонален цип позволява бърз достъп до всички кътчета, а забавните "физиономии" могат да отговорят на настроението на всеки.

Снимка: Office1Superstore

По-малкият вариант е страшно удобен. Въпреки че е много прибран, в него можем да приберем до 30 моливи и химикалки, гумичка, острилка и малка линийка - всичко необходимо, както за малките, така и за по-големите ученици. Малките му размери позволяват да бъде прибран дори в най-тясното пространство.

Снимка: Office1Superstore

Третият вариант на "Говорещото чудовище" е съвсем компактен. Разполага с удобно карабинерче, благодарение на което може да бъде закачено на раницата, якето или гайките на панталоните. Подходящ е за съхранение на всякакви дребни вещи като ключове, пари, балсам за устни, нещо сладичко за хапване или малка играчка.

Снимка: Office1Superstore

Не на последно място тези страхотни несесери имат още една опция - могат да оживеят, да слушаш забавни шеги, да играеш интересни игри, да запишеш гласа си, а чантичката да ти отговори обратно, да се снимаш и споделяш кадри и видео с приятели. Всичко това е възможно благодарение на специалното приложение за Android и iOS на твоя смартфон или таблет - Zipit Monstar. Можете да ги намерите сега в Office1Superstore.