Едно е сигурно, когато отиваме на почивка винаги се оглеждаме за правилните, които да вземем с нас... и все не ни стигат.

Ако се готвиш за малко бягство през уикенда и много разходки, имаме 3 идеи за аутфити, които да вземеш заедно с теб на почивка.

За нея

Ярките принтове в наситени тонове остават наша страст и през есенно-зимния сезон. За баланс миксираме с дрехи в неутрални тонове и спортни обувки.

За пътуване през студените месеци не пропускаме да вземем с нас и дамски боти, които можеш да откриеш в много магазини. За по-ежедневна визия се спираме на семпла рокля и дънкова риза, която понякога носим завързана на кръста. Добавяме само чифт боти с по-уестърн дизайн.

снимки: iStock

Друга стилистика, на която залагаме, е комбинацията от бяла риза, дънкови шорти, плътен чорапогащник и боти на платформа. Внасяме само малко цвят с интересно колие за финал.

снимки: iStock

 

За него

Дълъг уикенд извън града гарантира в багажа ни нов чифт удобни и леки обувки. Както и любими дънки, цветен тишърт и фин пуловер за хладните вечери. Ето как забъркваме небрежен аутфит с добър баланс между стил и комфорт.

В слънчевите дни комфортните обувки са задължително съкровище. Допадат ни моделите от текстил и велур, които поддържат идеална температура. Моделите на Vans и Converse чудесно се вписват в идеята ни за ваканционна визия.

снимки: iStock

Качествените мокасини също попадат в плановете ни. Още повече в съчетание с чино панталон с дължина малко над глезена и поло шърт. В този период се намират и специални оферти за мъжки обувки, които ни провокират да потърсим новия си любим чифт.

 

* материалът е предоставен от Fashiondays