Международният ден на жената се празнува всяка година на 8 март. Това е ден за признание на икономическите, политическите и обществените постижения на жените. Започнал само като политическо събитие за социалистите, празникът постепенно става част от културата на много страни. А в някои от тях денят губи политическата си окраска и става просто повод за мъжете да изразят своята обич и внимание към жените в живота им.

Ако още не сте измислили как да изненадате половинката си на днешния празник и вече ви наляга лека паника - този текст е за вас и пристига точно навреме! С нашите приятели от T Market Online имаме няколко предложения за това как да изненадате любимата си на нейният празник, ако сте на бюджет и нямате възможност да похарчите много пари за подаръци.

Подарете на любимата си цветя. Напълнете хола с лалета или други пролетни цветя и я изненадайте след работа. Нека се прибере в къща, която ухае на пролет и да види, че някой много се е постарал за нея.

Ако сте изпуснали закуската в леглото като вариант за подарък, може да минете директно на обяд и да откраднете жена си от работа, за да я заведете в парка и там да я изненадате с шампанско и ягоди. Или с хот-дог и айран! Не робувайте на клишета, освен, ако не държите много да пиете от обяд!

Ако нямате време за цветя и обяди, докато си работите от къщи, напишете 100 пъти "Обичам те - ти си силна жена!" на различни листчета и ги скрийте по джобовете на всичките й дрехи! Така ще ги намира всеки ден и няма само един път в годината да има празник. След като скриете бележките може да направите една хубава вечеря със свински пържолки, за да почетем и свинската природа на мъжете, която жените са принудени да търпят. И така с малко хумор и хубаво месо, ще блеснете повече от пръстен с диамант на празника!

Ако сте от по-чувствителните мъже и обожавате жена си, може да й напишете едно любовно писмо, в което да й разкажете какво е тя за вас и как ви вдъхновява... Към писмото обаче задължително сложете и една кошница със сладки вкусотии, за да й е още по-приятно, докато чете!

Ако искате съвсем да шокирате жена си и да й докарате инфаркт - вземете изчистете къщата, докато я няма! Сигурни сме, че доста жени си мечтаят за такава изненада!

А ако единствената жена у вас е котката ви, може да направите празнична вечеря за нея! Тя много ще се зарадва и няма да мрънка за нищо!

Желаем ви приятен празник и не забравяйте да цените жените си всеки ден, а не само днес!