Международният фотоконкурс, организиран от модната платформа Answear, се провежда за трети пореден път под надслов Winterspiration. В първите издания посланици и жури са десетки известни български личности, сред които Симона Дянкова, Божана Кацарова, Теа Минкова, Прея, Биляна Славейкова, Алис Симеонова и Гери Турийска. "Когато стартирахме конкурса смятахме, че предметните награди са достатъчни да зарадват и вдъхновят потребителите. Началото на Catch the moment: Lifespiration бе и начало на пандемията и съответно търсихме начин, хората да се почувстват добре, вдъхновени и с надежда" - казват от централата на Answear. През годините обаче това се промени и сега повече от всякога, бихме искали да предоставим на потребителите възможност да сбъднат една своя мечта или идея, като им предоставяме парична, вместо предметна награда.

Общият награден фонд в "Lifespiration starts here: Winterspiration" е на стойност 4375 лв. Голяма част от него е благотворително предоставен от едно от любимите момичета на Answear: многофункционалната Андреа Банда Банда. Вместо да приеме хонорара за посланик в конкурса, телевизионната водеща решава да го предостави на един от участниците по неин избор: човекът, който я впечатли най-много с креативността на своята снимка или видео, както и с мечтата си.

Снимка: Answear

В конкурса "Lifespiration starts here: Winterspiration" се участва лесно: достатъчно е да обичаш зимата и да имаш камера и мечта. Зимният сезон има своя неоспорима притегателна сила: няма по-подходящо време, за да изгледаш всички пропуснати филми, сгушена под топло одеяло; да отпиваш горещ шоколад, докато навън вали на парцали или да се отпуснеш на дивана за следобедна дрямка. Това е и времето за фрийрайд, пантене или просто скорострелно пускане по пистите. Част от посланиците и жури на конкурса е кралицата на бордеркроса Александра Жекова, която несъмнено ще се впечатли от зареждащи кадри в планината.

Снимка: Answear

Ако пък предпочиташ удобството на домашния уют, приготвената лично от теб храна и си поставил новогодишни обещания за по-здравословен живот, винаги можеш да се обърнеш към съветите и профила на нашия трети посланик: Яна Петрова от @salted.figs

Снимка: Answear

Каквато и да е твоята зима, в Winterspiration искаме да я видим!

Покажи на света какво те вдъхновява в този сезон и спечели една от многото награди.

Улови безценните мигове и публикувай кадрите (снимка или видео) в Instagram профила си, като не забравяш да добавиш #WinterspirationBG и да тагнеш @answear_bg. Направи го до 15.02.2022 г. и можеш да спечелиш една от седемте награди. Answear предоставя 1250лв. за най-креативната снимка или видео, 5 награди по 125лв.; а Андреа лично ще избере един победител с най-дръзката мечта и снимка, на който ще даде 2500 лв. за да я сбъдне.

Снимките ще бъдат оценявани от Александра Жекова (многократен шампион по сноуборд, запален кайт-сърфист и Активист за опазване на околната среда), Андреа Банда Банда (телевизионен водещ и инфлуенсър), и Ирина Лазова (Country Manager Answear Bulgaria/Кънтри мениджър на Answear България).

Пълните правила на конкурса можеш да откриеш тук.


Материалът е предоставен от Answear.