Един от най-популярните модни брандове у нас Alessa прие поканата на изба New Bloom Winery да "облекат" техните вина Verano Azur. Специалната лимитирана серия бяло и розе вина са с уникални дизайнерски етикети, по авторска идея на Мими и Мая, създателките на Alessa. Те са адаптирали техен любим принт в зелено за бялото вино и в розово за розето като самите красавици са рекламни лица на Verano Azur by Alessa. Така за първи път у нас се реализира партньорство между модата и виното - тенденция, наложена от големите имена в световен мащаб вече близо десетилетие, а бутилка вино се очертава най-търсения аксесоар това лято.

"Оценяваме високо, че New Bloom Winery ни предложиха този нестандартен проект и ни дадоха свободата на творим в името на добрия вкус", споделят Мими и Мая. "Щастливи сме, че за първи път в България нашият моден бранд си партнира с винен такъв - една тенденция за колаборация между марки от различни сфери, доста популярна в чужбина. Идеята две изкуства - на виното и модата да си подадат ръка, много ни хареса и се надяваме нашите почитателки да я харесат. А и какво по-хубаво от това виното да си отива с любимия ти тоалет", споделят още Мими и Мая.

Снимка: Verano Azur

"Когато обмисляхме колаборацията с моден бранд, първата ни асоциация бе именно Alessa - високото ниво на професионализъм и самочувствието, което вдъхват на своите клиенти са това, което търсим и с вината Verano Azur. Мими и Мая често споделят, че всеки техен клиент е част от семейството на Alessa - надяваме се нашите вина да допълват това усещане", разказват от екипа на Verano Azur. Лимитираната серия Verano Azur by Alessa вече може да се намери по магазините в цялата страна.

Модната марка Alessa е създадена преди 10 години от сестрите Мими и Мая. За разлика от повечето други световни модни компании, Alessa e семеен бизнес, стартирал със сайт за 19 долара и нищожен начален капитал и днес достига до 90000 клиенти от 26 държави. Марката остава изцяло независима като на първо място е модата и отношението към клиента като предлага доживотна гаранция за всяка своя дреха.

 

Снимка: Verano Azur

Вината Verano Azur се произвеждат от собствените лозови масиви на избата в Съединение New Bloom Winery. Те са вдъхновени от дамите със свободен дух, които искат да се наслаждават на живота тук и сега и се отличават със смелата си визия и хармоничен вкус. Бялото вино Verano Azur за лимитираната серия by Alessa е от сортовете Совиньон блан и Вионие, а розето от Каберне Совиньон.


Материалът е предоставен от Verano Azur.