Виктория Янева, Борис Бъчваров и Павел Тодоров се изправят срещу 13-те най-добри танцьори в България в Red Bull Dance Your Style националния финал на 8-ми октомври в София.

След оспорвана танцова битка и много емоции, публиката определи 19-годишния Борис за победител в квалификациите на Red Bull Dance Your Style, като с него на финал се класират 27-годишната Виктория и 21-годишния Павел. Тримата участници продължават напред към финала, който ще се състои на 8-ми октомври в подлеза на Ларгото от 17:00 ч., където ще се изправят срещу част от най-добрите танцьори и хореографи в България. Тримата фаворити на публиката от квалификациите от миналата седмица ще се борят за националната титла Red Bull Dance Your Style. Сред поканените като Wild Card на финала са Реми Тоин, Елена Коларова, Искра Даскалова, Мартин Асенов, шампионът на България в първото издание на Red Bull Dance Your Style от 2019-та г. - Симеон Йорданов и др.

Снимка: Red Bull

Националният победител във второто издание на състезанието ще замине на 5-дневен танцов лагер във Франкфурт, където на 4-ти ноември ще се състезава за световната титла срещу най-добрите танцьори от 46 други държави.

Red Bull Dance Your Style е известно с уникалния си формат, в който танцьорите излизат един срещу друг в поредица от кръгове в свободен street dance стил. Музиката се пуска в момента на излизане на участниците, като никой не е подготвен предварително какво ще пусне DJ-ят. Разчита се на танцовите умения и способност за адаптация на участниците. Това, което отличава Red Bull Dance Your Style от останалите формати е, че публиката играе решаваща роля при определянето на победителя. Публиката гласува за любимия си участник във всяка битка, което прави свръзката с аудиторията изключително важна.

Снимка: Red Bull

Снимка: Red Bull