Българският рапър Боро Първи издаде нова песен - ремикс на хитовото парче "Get Together" на световноизвестния DJ David Guetta. Ремиксът е създаден като част от петото издание на проекта Tuborg Open - глобалната платформа на датската марка бира Tuborg, която има за цел да насърчи развитието на младите артисти, чрез колаборацията им с популярни изпълнители и взаимодействието с феновете на музиката по целия свят.

От стартирането си през 2017 г. Tuborg Open работи с популярни международни изпълнители, сред които The Chainsmokers, Major Lazer, Clean Bandit, Diplo и MØ, за да създаде нови версии на хитовете, които оглавяват музикалните класации.

Тази година Tuborg Open си партнира с френския DJ David Guetta, чието парче "Get Together" обединява изпълнители от Китай, България, Непал, Узбекистан и Сърбия. Всеки от младите таланти имаше възможност да запише ремикс на песента, като вложи в него част от уникалния си стил, музика, култура и националност. Ремиксите ни напомнят, че музиката има силата да обединява хората навсякъде по света, независимо от културните различия, икономическите и социалните фактори.

Ето какво сподели David Guetta относно партньорството:

"През целия ми живот се опитвам да се свързвам с хората чрез музиката - дали чрез звука, който създавам, като си партнирам с различни артисти или по време на изпълненията ми на живо.Развълнувах се като разбрах, че един от най-популярните изпълнители в България, ще прави ремикс на моето парче. Това за мен е не само възможност да се свържа с напълно нов артист, но и съм любопитен да чуя как ще използва моята песен и чрез добавянето на своя интерпретация, ще промени звученето й. Това прави денс музиката и денс културата толкова специални."

Новата песен на Боро Първи е вдъхновена от обединяването на стиловете и възможностите, които това поражда. Рапърът сподели, че за него е предизвикателство да работи с Давид Гета по официалния ремикс на сингъла "Get Together", като обогатява неговото звучене със собствен стил и го доближава още повече до българската аудитория.

"Мисля, че е време да имаме повече самочувствие като народ. Въпреки че сме малка държава, имаме какво да дадем на света. Ремиксът на "Get Together" на David Guetta с мое участие го доказва. Когато обстоятелствата ни разделят, музиката ни обединява." - коментира Боро Първи за участието си в проекта Tuborg Open.

Песента DAVID GUETTA FEAT. BORO PURVI - GET TOGETHER (TUBORG OPEN MIX) вече може да бъде гледана тук: https://youtu.be/JfKBl7dJ0ow

Научете повече в социалните канали на @TuborgBulgaria във Facebook и Instagram.