По повод Международния ден на жената - 8-ми март, поп-идолът DARA кани всички да се включат в социалната кауза "Дари с DARA и Kaufland" като изберат на любимата жена букет от рози, от лалета или от рози и фрезии от магазинната мрежа на най-големия ритейлър у нас. За всеки закупен "букет с кауза", компанията ще отделя средства за стипендии за отлични ученици и студенти без родители.

Инициативата е част от общата социална кампания на ритейлъра и DARA, която стартира в началото на месец февруари. Всеки месец поп звездата ще призовава към закупуването на различни продукти от асортимента на Kaufland, а ритейлърът ще отделя средства за стипендии. До момента част от кампанията са и още два артикула от асортимента на веригата - ягодов донът и шоколадов кронът. За да могат клиентите да се ориентират по-лесно в магазините, всички продукти с кауза носят специфично обозначение - "Дари с DARA и Kaufland".

"Радвам се, че инициативата вече има голям успех и среща толкова много съмишленици. Общата ни кауза с Kaufland е нещо, в което силно вярвам и призовавам повече хора да се включат. Избрали сме страхотни продукти, така, че всеки да има избор да припознае нещо за себе си или любимите си хора", коментира социалната кампания DARA.

"Дари с DARA и Kaufland" ще подкрепи отлични ученици от 11 и 12 клас и студенти в държавни учебни заведения, изгубили единия или двамата си родители, или израснали в специализирана институция. Младежите ще бъдат избирани по два критерия - за отличен успех и мотивация за развитие. Чрез програмата те ще имат възможност да продължат образованието си, както и да получат подкрепа за старт в кариерата и да се запознаят с водещи работодатели. Средствата ще се разпределят от фондация BCause чрез националната програма "Готови за успех".

Повече информация за кампанията и откровен разговор с DARA за каузата можете да откриете на kaufland.bg.

 

Съдържание на: Kaufland