Само на 4 и 5 декември събота и неделя от 12,00 до 20,00 в зала 6 на НДК ще се проведе Rakia and Spirits Fest Sofia. Ще имате възможността да видите събрани на едно място и отворени за дегустация различни видове гроздови, плодови и анасонови ракии, както и най-популярната китайска напитка байджо, колекционерски напитки като албански ракии, швейцарска мастика, гръцки сакъз, хърватска траварица, италианска грапа и много други.

Ще може да се запознате с хората зад щандовете и разпитате за напитките и новостите в производството на ракия и спиртни напитки, а освен това да пазарувате предколедно.

Предстоят светли коледни празници и имени дни, а на бутилка ракия за подарък, никой не би се разсърдил. Осигурена е търговска зона от фирма Меик 98 с цени на производители за всеки, решил да зарадва близки и приятели с качествени и оригинални напитки.

Снимка: Rakia and Spirits Fest Sofia

Ще може да хапнете традиционни балкански мезета подсилени с греяна ракийка от барман Иван Карамазов.

Ще можете да правите снимки и да се тагвате #rakiafestsofia

Официално откриване и обявяване на Медалистите от конкурса за "Най-добри ракии и спиртни напитки на фестивала", организиран съвместно със Съюза на енолозите в България на 04.12.2021 г. в 14,00 часа.

Купи билет

Билети за Rakia and Spirits Fest Sofia 2021 може да закупите от Eventim или на място на събитието.

➢ Еднодневен билет - 20 лв включващ : дегустация на ракии и спиртни напитки + 3 бр. токена за ексклузивни напитки + стъклена брандирана дегустационна чаша+ минерална вода

➢ Двудневен билет - 30 лв включващ : дегустация на ракии и спиртни напитки + 5 бр. токена за ексклузивни напитки + стъклена брандирана дегустационна чаша + минерална вода

Rakia and Spirits Fest Sofia ще е VTR събитие

Снимка: Rakia & Spirits Fest- Sofia

Ще могат да присъстват само ваксинирани (V - vaccinated), хора, представили отрицателен тест (T - tested) или доказателство за преболедуване (R - recovered).

На територията на НДК започна работа постоянен мобилен лабораторен пункт за тестване. Той се организира съвместно от НДК и МДЛ Цибалаб ЕООД. Намира се вътре в сградата, а входът е през Билетен център в ляво.Работното време е всеки ден (вкл. събота и неделя) от 16:00 до 19:30 часа.

Ще се правят бързи антигенни тестове на цена от 10 лв., както и ПСР тестове.Приоритетно ще се обслужва публиката на събитията и пространствата в НДК.

Купи билет

Rakia and Spirits Fest Sofia апелира за разбиране и спазване на въведените мерки, за да пазим взаимно здравето и живота си и да се наслаждаваме дълго на любимите ни събития и емоции.

Очакваме Ви от 4-5 декември зала 6, НДК самостоятелен вход за гостите на фестивала на гърба на НДК!

Допълнителна информация за Rakia and Spirits Fest Sofia 2021 ще намерите във Фейсбук или ТУК.

Снимка: Agency PhotoGroup.bg

Всички алкохолни напитки, които се предлагат на фестивала, са достъпни само за пълнолетни лица над 18 години.

Организаторите, производители и официалните представители на марките апелират да се консумира отговорно и с мярка!